Ετοιμάζεστε για interview; Δείτε τις συμβουλές της Bobbi Brown για το σωστό μακιγιάζ

Ετοιμάζεστε για interview; Δείτε τις συμβουλές της Bobbi Brown για το σωστό μακιγιάζ

Η διάσημη makeup artist μοιράζεται πολύτιμα dos&dont's 

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργούμε σε ένα interview παίζει σημαντικό ρόλο για το πώς θα εξελιχθεί- αυτό είναι γεγονός. Όπως και το oufit έτσι και στο μακιγιάζ υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που καλό είναι να τους έχουμε υπόψιν μας, για να αποφύγουμε τις παγίδες που στήνει συνήθως το άγχος εκείνης της ημέρας.


Η Bobbi Brown μοιράστηκε στο site του Grazia τα "ναι" και τα "όχι" - ρίξτε μια ματιά


Ναι

1. «Αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε μια καλή βάση, με το φον ντε τεν και το concealer σας. Αν έχετε μαύρους κύκλους επιλέξτε ένα κρεμώδες concealer που καλύπτει τους μαύρους κύκλους και σας κάνει να δείχνετε ξεκούραστη στη στιγμή- επίσης βεβαιωθείτε εγκαίρως πως έχετε στο νεσεσέρ σας το κατάλληλο φον ντε τεν, που δίνει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σας, ώστε να φαίνεται ξεκούραστη και φρέσκια.

2. Φροντίστε να κοιμηθείτε νωρίς, πιείτε πολύ νερό και προσέξτε τη διατροφή σας- το όμορφο δέρμα εξαρτάται πολύ από τον τρόπο ζωής.

3. Η μάσκαρα και το ρουζ, είναι προϊόντα-κλειδί για ένα άψογο μακιγιάζ. Για να δώσετε ένταση στο βλέμμα, το μυστικό είναι να βρείτε μια μάσκαρα στο πιο μαύρο χρώμα που υπάρχει. Προσωπικά μου αρέσει να απλώνω διαφορετικές φόρμουλες τη μία πάνω στην άλλη- για μήκος και όγκο- ώστε να δημιουργώ βλεφαρίδες που μοιάζουν σαν ψεύτικες. Τελευταία, αλλά πολύ σημαντική κίνηση, μια ιδέα ρουζ στα μάγουλα τονώνει αμέσως την επιδερμίδα. Για να δημιουργήσετε το πιο φυσικό look, επιλέξτε μια απόχρωση όμοια με αυτή που αποκτούν τα μάγουλά σας όταν γυμνάζεστε.»


Όχι

1. «Προσωπικά δεν ακολουθώ όλα τα trends. Αντίθετα, πιστεύω πως ειναι σημαντικό να πειραματίζεστε με διαφορετικά looks μέχρι να βρείτε εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, το στυλ και τον τόνο της επιδερμίδας σας. Να είστε ο εαυτός σας.

2. Μην παραμελείτε την περιποίηση της επιδερμίδας σας και το SPF. Η ενυδατική κρατάει το δέρμα απαλό, φρέσκο και λαμπερό. Επίσης, αποτελεί μια εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ. Όσο για τον δείκτη προστασίας, είναι απαραίτητος ακόμα και το χειμώνα. Επιλέξτε λοιπον, μια ενυδατική με SPF 15, όταν πρόκειται να κινηθείτε εκτός σπιτιού.

3. Μην το παρακάνετε. Βάλτε χρώμα μόνο σε ένα σημείο του προσώπου σας, τα μάτια ή τα χείλη, αλλά όχι και στα δύο. Και κρατήστε ήσυχο το υπόλοιπο μακιγιάζ σας. Αν δώσετε έμφαση στα μάτια επιλέξτε ένα ουδέτερο κραγιόν ή αν χρησιμοποιήσετε σκούρο κόκκινο στα χείλη προτιμήστε μια neutral σκιά».