Το νέο... δίδυμο της Kiehl's ήρθε για να καθαρίσει!

Το νέο... δίδυμο της Kiehl's ήρθε για να καθαρίσει!

Δύο σούπερ αποτελεσματικές φόρμουλες δίνουν λύση στο πρόβλημα της πιτυρίδας

Kiehls__Treatment_copy
Kiehls_Shampoo

Οι επιστήμονες της Kiehl's αξιοποιουν την εξειδίκευσή τους στη φροντίδα της επιδερμίδας σε δύο φόρμουλες που προορίζονται για την φροντίδα της επιδερμίδας του κεφαλιού- και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας.


«Η πιτυρίδα είναι μια σοβαρή πάθηση του δέρματος της κεφαλής που προκαλεί έλλειψη άνεσης και αυτοπεποίθησης στους πάσχοντες. Είναι η νούμερο 1 ανησυχία για το δέρμα της κεφαλής τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, καθώς και η κορυφαία ανησυχία των ανδρών σε ό,τι αφορά συνολικά τα μαλλιά», λέει η Cammie Cannella, Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης & Σχέσεων με τους Πελάτες. «Οι πελάτες μας – 30% των οποίων είναι άνδρες – βασίζονται στην Kiehl's για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας και των μαλλιών τους, και μας ζητούν επανειλημμένα να αξιοποιήσουμε την εξειδίκευσή μας στην περιποίηση της επιδερμίδας, για να καταπολεμήσουμε αυτή την πάθηση της κεφαλής.»



Ιδού, λοιπόν, το τρομερό δίδυμο της Kiehl's που καταπολεμά το πρόβλημα... στη ρίζα του: Πρώτο βήμα, το Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment το οποίο απολεπίζει αποτελεσματικά και μειώνει τη συσσώρευση νιφάδων, για να εξυγιαίνει το δέρμα της κεφαλής και να το προετοιμάζει για το λούσιμο. Ενσωματώνοντας Vitreoscilla Ferment, γνωστό για την υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, και μικροκοκκιοποιημένους σπόρους βερίκοκου και κελύφη αργκάν, αυτό το σκεύασμα συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγιούς ισορροπίας του δέρματος της κεφαλής.



Επόμενο βήμα, το Scalp Purifying Dandruff Shampoo που προσφέρει βαθύ και, ταυτόχρονα απαλό καθαρισμό των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής, για να προλαμβάνει την επανεμφάνιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την πιτυρίδα. Ενισχυμένο με ένα μίγμα αιθέριων ελαίων φυσικής προέλευσης – έλαια φύλλων δεντρολίβανου και μαντζουράνας – καθώς και με υδατική αλόη, αυτό το μη επιθετικό σαμπουάν αφήνει το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά αναζωογονημένα και υγιή.