Στην ομορφιά σας!

Στην ομορφιά σας!

Το Nilaya Spa ανανεώθηκε και φιλοξενεί νέα, πρωτοποριακά treatments ομορφιάς και τα διάσημα προϊόντα Murad

Πρωτοποριακά beauty treatments, προϊόντα περιποίησης που βρίσκονται στη λίστα με τα αγαπημένα των stars, υπηρεσίες που υψηλών προδιαγραφών: το Nilaya Spa υποδέχτηκε τη σεζόν ανανεωμένο για να καλύψειακόμα και την πιο απαιτητική beauty addict.


Ανάμεσα στο μενού των θεραπειών του, το πρωτοποριακό σύστημα παλμικού φωτός UltraPlus VPL που δίνει λύση στην τριχοφυΐα, την ακμή, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, με τον πλέον ανώδυνο και ακίνδυνο τρόπο. Με ένα ασφαλές σύστημα – με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 840 διαφορετικών φωτοπαλμών - το UltraPlus VPL αντιμετωπίζει άμεσα κάθε πρόβλημα αισθητικής της επιδερμίδας προσώπου & σώματος, επιτυγχάνοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη ταλαιπωρία.


New entry στο Nilaya Spa και οι επαγγελματικές θεραπείες και τα προϊόντα Murad, που υπόσχονται υγιή και όμορφη επιδερμίδα, βασισμένη στην τελευταία λέξη της κοσμετολογίας. Ενδεικτικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την θεραπεία Environmental shield Vit C infusion facial by Murad, την πιο ισχυρή θεραπεία με καθαρό ασκορβικό οξύ (Vit C), ιδανική για την αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος και την ενδυνάμωση της άμυνας του, ενάντια στη δράση των ελευθέρων ριζών. Με αυτή τη θεραπεία, θα δείτε το πρόσωπό σας να ξαναβρίσκει τη χαμένη λάμψη του, τις δυσχρωμίες να υποχωρούν, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του ορατά πιο βλετιωμένες- με δυο λόγια, το πρόσωπό σας θα γίνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο!