Η Clinique λέει "στοπ" στη βαρύτητα

Η Clinique λέει "στοπ" στη βαρύτητα

Με τη νέα, έξυπνη κρέμα σύσφιγξης Repairwear Uplifting SPF 15 Firming Cream

Βασισμένη σε συστατικά νέας γενιάς που προσφέρουν ορατή σύσφιγξη, αναπληρώνουν τον όγκο και την υφή της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα την προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία, η νέα Repairwear Uplifting SPF 15 Firming Cream είναι η απάντηση της Clinique στο νόμο της βαρύτητας.


Ανάμεσα στις βασικές "αποστολές" της, είναι η προστασία της επιδερμίδας από την υπεριώδη ακτινοβολία που αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες γήρανσης. H Repairwear Uplifting SPF 15 Firming Cream διαθέτει ενισχυμένη, φωτοσταθερή, ευρέως φάσματος 3:1, προστασία UVA/UVB χάρη σε αντηλιακά φίλτρα τα οποία είναι ενθυλακωμένα σε ένα αόρατο, αιωρούμενο πλέγμα που εμποδίζει την άμεση επαφή των φίλτρων με την επιδερμίδα. Επίσης, το μόριο Fucoidan Extract προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία ενώ το Photolyase Fermentate (Photosomes V) απορροφά το ορατό φώς και το χρησιμοποιεί για να ενεργοποιήσει τη φυσική επανόρθωση των κυττάρων, κατά τη διάρκεια της ημέρας, με στόχο τη μείωση της φθοράς που έχει υποστεί η επιδερμίδα από την έκθεση στον ήλιο με το χρόνο.


Και βέβαια, η Repairwear Uplifting SPF 15 Firming Cream περιέχει μια ομάδα συστατικών που βοηθά τα κύτταρα να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά μεταξύ τους με στόχο ορατή αναδόμηση και όγκο στην επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, το Mitostime παρέχει την απαραίτητη ενέργεια στα κουρασμένα κύτταρα, προλαμβάνοντας την αποδυνάμωση της διαδικασίας επανόρθωσης και ανανέωσης, το Commipheroline (ένα νέο μόριο που προέρχεται από το δέντρο Commiphora mukul) επιτυγχάνει την αύξηση του όγκου στην επιδερμίδα, ένα σύμπλεγμα από εκχυλίσματα βοτάνων, πρωτεϊνών και πεπτιδίων βοηθούν το δέρμα να αναπτύξει, να ενδυναμώσει και να διατηρήσει το φυσικό πλέγμα κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ ενδυναμώνεται και η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, ώστε να αποτρέπει τις εξωτερικές επιθέσεις.


Θα την βρείτε σε 2 συνθέσεις (για μικτές ξηρές και μικτές λιπαρές επιδερμίδες) και χρησιμοποιείται το πρωί μετά το σύστημα 3-step που σας ταιριάζει.