Ποιοι διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού με τον Mr Bones της Kiehl's;

Ποιοι διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού με τον Mr Bones της Kiehl's;

Και στηρίζουν το έργο της ΜΚΟ "ΜΕΡΙΜΝΑ" 

mazo
KAKANIAS
GREECE_IS

Από το 1851 που δημιουργήθηκε η Kiehl's, δεν σταματά να προσφέρει με κάθε τρόπο στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες της ενέργειες, το παγκόσμιο πρόγραμμα Meet Mr Bones (με Πρέσβειρα την Alicia Keys), όπου διάσημοι καλλιτέχνες συμπράττουν με την Kiehl's για την υποστήριξη ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο που αφορούν στο HΙV/AIDS, στο παιδί και στο περιβάλλον- φέτος οι δωρεές υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τα $200.000.



Στην Ελλάδα η Kiehl's συμπράττει για το πρόγραμμα "Meet Mr. Bones" με πολύ σημαντικούς και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες: ο διεθνώς αναγνωρισμένος εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς, ο ταλαντούχος ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης και το δημιουργικό στούντιο-brand "Greece is for Lovers" δέχτηκαν να φιλοτεχνήσουν αφιλοκερδώς ο καθένας τον δικό του Μr Bones, οι οποίοι θα παρουσιαστούν και θα δημοπρατηθούν στη Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012.



Τα έσοδα από τη δημοπρασία των τριών Mr.Bones θα δοθούν για την υποστήριξη των σκοπών του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Μέριμνα» που έχει ως κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της.

Την εικαστική επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβε αφιλοκερδώς η curator κα Ολινκα Μηλιαρέση-Βαρβιτσιώτη με εμπειρία στην οργάνωση και επιμέλεια σημαντικών διεθνών εκθέσεων και εκτεταμένη ενασχόληση με το art consulting σε ιδρύματα, εταιρίες, ιδιώτες και Γκαλερί πάνω σε θέματα τέχνης.




Να θυμήσουμε πως ο πρώτος σκελετός Mr. Bones, ήταν ένας πραγματικός ανθρώπινος σκελετός που χρησιμοποιούνταν από το ιδρυτικό μέλος της οικογένειας Kiehl's, τον Aaron Morse, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών του συμβουλών στους πελάτες του. Σήμερα, ο Mr.Bones αντιπροσωπεύει τη φαρμακευτική κληρονομιά της Kiehl's, τη δέσμευση της για την εξυπηρέτηση των πελατών της, την εκπαίδευση και την επιστήμη.