Clinique-Petra Nemcova: Μαζί για έναν καλύτερο κόσμο

Clinique-Petra Nemcova: Μαζί για έναν καλύτερο κόσμο

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για αυτή τη φιλανθρωπική συνεργασία για τα παιδιά - αλλά και για τα μυστικά της ομορφιάς της  

Η Petra Nemcova αποφάσισε εδώ και κάμποσο καιρό να αφήσει στην άκρη την καριέρα της ως μοντέλο και να διοχετεύσει την ενέργεια και τον χρόνο της στα παιδιά που έχουν ανάγκη, βοηθώντας να χτιστούν σχολεία σε περιοχές όπου έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Για αυτό το σκοπό συνεργάζεται τώρα με την Clinique και μίλησε στο allure:


Πείτε μας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Happy Hearts. Τι σας οδήγησε να τον ιδρύσετε;
Ξεκίνησα αυτό τον οργανισμό επειδή ήμουν στους τυχερούς που επιβίωσαν από το τσουνάμι του 2004 στην Ταϋλάνδη. Είδαμε πως το να χτιστούν ασφαλή σχολεία σε αυτές τις περιοχές βοηθάει στο να "επουλωθούν" οι πληγές. Οι γονείς επιστρέφουν στη δουλειά τους και τα παιδιά μπορούν να έχουν ένα ασφαλές μέρος όπου θα μορφώνονται, και έτσι το σχολείο λειτουργεί ως ένα θετικό σύμβολο στην κοινότητα. Μέχρι σήμερα έχουμε χτίσει 70 ασφαλή σχολεία και μέσα σε 6 χρόνια 40.000 παιδιά επέστρεψαν στα μαθήματά τους.


Η Clinique μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον οργανισμό Happy Hearts. Πώς νιώθετε για αυτό;
Είναι υπέροχο που συνεργαζόμαστε με την Clinique και θα βοηθήσει τόσες πολλές ζωές. Είναι λίγο περισσότερη χαρά για μένα να συνεργάζομαι με ένα beauty brand, μια που έχω πάθος με την ομορφιά. Έχω πολύ λίγο χρόνο να φροντίσω τον εαυτό μου- ακόμα και σήμερα, ήμουν ενθουσιασμένη που ξύπνησα το πρωί και ετοιμάστηκα για αυτή μας τη συνάντηση.


Ποια προϊόντα ομορφιάς είναι τα αγαπημένα σας;
Αν δεν μου έστελνε η Clinique ένα gilt bag, δεν νομίζω πως θα είχα χρόνο να ανακαλύψω αυτά τα προϊόντα- την ευχαριστώ! Λατρεύω τα Chubby sticks, είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Φοράω το Chunky Cherry ενώ πηγαίνω στο εργοτάξιο με το φορτηγό - αλλά και στην λιμουζίνα, λίγο πριν τα λαμπερά events. Επίσης, μου αρέσει πολύ το Quick Blush που είναι σε σωληνάριο και το Quickliner. Όλα τα προϊόντα της Clinique είναι εύκολο να τα πάρεις μαζί σου σε ταξίδια, οπότε μπορώ να φρεσκαριστώ όπου κιαν βρίσκομαι.


Ποιο είναι το μυστικό της λάμψης σας;
Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Νιώθω πως μου προσφέρει ένα υγιές σώμα και πνεύμα και πως εξαφανίζει το στρες. Επίσης πίνω πολύ νερό και μένω ενυδατωμένη. Αλλά κυρίως, πιστεύω πως όταν είσαι χαρούμενη, έχεις αυτή την ιδιαίτερη λάμψη.


Διαβάστε ακόμα

Νέα έκπληξη από την Clinique!

Η Clinique λέει "στοπ" στη βαρύτητα

Κάνει τους πόρους... αόρατους!