Μόλις άνοιξε: το 2ο Carelab by attica

Μόλις άνοιξε: το 2ο Carelab by attica

Στο πολυκατάστημα attica Πανεπιστημίου θα βρείτε έναν μικρό παράδεισο ευ ζην

c2

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Carelab by attica στο Golden Hall, ένα concept που ήρθε από το εξωτερικό και συγκεντρώνει σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής τις καλύτερες προτάσεις σε ομορφιά, διατροφή και βρεφική φροντίδα.




Τώρα, ένα νέο Carelab by attica άνοιξε τις πύλες του στο ισόγειο του πολυκαταστήματος attica Πανεπιστημίου και σας προτείνουμε να ανακαλύψετε τον όμορφο κόσμο του στην επόμενή σας βόλτα στο κέντρο της πόλης. Εδώ θα βρείτε δερμοκαλλυντικά και φυσικά καλλυντικά, προϊόντα στοματικής υγιεινής και περιποίησης χεριών και ποδιών, προϊόντα βρεφικής φροντίδας αλλά και ό,τι πιο εκλεκτό στο κεφάλαιο "διατροφή" ενώ οι φαρμακοποιοί και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Carelab by attica είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιδανικές επιλογές για τις ανάγκες σας.


Στο Carelab by attica, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αξιόπιστες και αγαπημένες μάρκες προϊόντων, όπως είναι οι Vichy, La Roche Posay, Avene, Koρρές, Apivita, Bepanthol, Castalia, Neutrogena, Roc, Klorane, Darphin, Karin Herzog, Roger & Gallet, Fillast, Synchroline, Neil's Yard Remedies, Jurlique, Avent, Frezyderm, Aveeno, Vencil, Beaba, NUK, Chicco, Gehwol, Compeed καθώς και εξαιρετικά προϊόντα διατροφής ιδιαίτερα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που θα σας προσφέρουν την απαιτούμενη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της καθημερινότητας χωρίς να σας επιβαρύνουν με περιττά λιπαρά.

Επόμενος στόχος του Carelab by attica είναι να αναπτυχθεί και σε άλλα εμπορικά σημεία εκτός των πολυκαταστημάτων attica στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.