Η Lara Stone και το πορτοκαλί makeup

Η Lara Stone και το πορτοκαλί makeup

Το super model μίλησε για την πρώτη φορά που πειραματίστηκε με το μακιγιάζ

Η Lara Stone, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και πρόσωπο του αρώματος Euphoria του Calvin Klein, μπορεί να είναι σήμερα οπαδός του natural look όμως στα εφηβικά της χρόνια ήταν αλλιώς- δείτε τι είπε στην Telegraph σχετικά:


«Στο σπίτι μου δεν υπήρχαν ποτέ προϊόντα μακιγιάζ για να δοκιμάσω. Το μόνο που χρησιμοποιούσε η μητέρα μου ήταν σαπούνι και νερό. Είχε υπέροχη επιδεμρίδα και υπήρξε το καλύερο παράδειγμα για μένα αλλά όταν μπήκα στην εφηβεία, ήθελα να πειραματιστώ με το χρώμα. Πήγαινα, λοιπόν, στο σχολείο εντελώς άβαφη και εκεί φορούσα τα πάντα στο πρόσωπό μου, έπαιρνα τα eyeliner και τα κραγιόν από τις φίλες μου και τα δοκίμαζα. Κανένα δεκατριάχρονο κορίτσι δεν χρειάζεται φον ντε τεν αλλά αυτό δεν με απασχολούσε. Πολύ συχνά το πρόσωπό μου γινότανε πορτοκαλί από το makeup που δανειζόμουν και γυρνούσα σπίτι με πρόσωπο εικοσάχρονης. Η μαμά μου πάντα έδειχνε λίγο σοκαρισμένη από αυτό.


Καθώς μεγάλωσα, όμως, άρχισα να συμφωνώ μαζί της σχετικά με τη φυσική ομορφιά και τώρα, φοράω μόνο λίγο concealer και μάσκαρα. Και πιστευώ πως και η μαμά μου είναι ευχαριστημένη με αυτό. Αλλά και εκείνη άλλαξε κάπως- φόρεσε μάσκαρα στο γάμο μου. Και ανοιγόκλεινε τις βλεφαρίδες της σα να λέει Κοιτάξτε! Κοιτάξτε τις βλεφαρίδες μου. Και αυτό ήταν τόσο γλυκό!»


Διαβάστε ακόμα:

Zooey Deschanel: Γιατί είναι κολλημένη με την nail art;

Skyfall: τα μυστικά μακιγιάζ των Bond girls

Αντιγράψτε το look: τα απαλά waves της Sarah Jessica Parker