Ας αγοράσουμε όλοι: «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου»

Ας αγοράσουμε όλοι: «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου»

Η Apivita στηρίζει την εκστρατεία αλληλεγγύης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια μεγάλη, δυναμική εκστρατεία ευαισθητοποίησης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αποκλεισμένοι από την πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη συνάνθρωποί μας. Μέσω της αγοράς ενός μικρού κόκκινου κουτιού με παστίλιες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία όλης της χώρας, ο καθένας μας μπορεί παίρνοντας τη δική του παστίλια, να προσφέρει ανακούφιση στον πόνο του άλλου. Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατίθενται απευθείας στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


«Η πρωτοβουλία αυτή ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και την κουλτούρα της APIVITA» είπε η Πρόεδρος της εταιρείας Νίκη Κουτσιανά. «Από το Φεβρουάριο που έγινε η πρώτη μας επαφή με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ενθουσιαστήκαμε και αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί τους για να γίνει πραγματικότητα αυτή η μοναδική ιδέα. Εξάλλου, η εκστρατεία θέτει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και την υγεία και ανταποκρίνεται απόλυτα στις αξίες της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, στη βάση των οποίων εμείς λειτουργούμε». Από την πλευρά της, λοιπόν, η APIVITA συνεισέφερε εθελοντικά και με όλες τις δυνάμεις της, στην επίβλεψη της παραγωγής και τη διανομή της παστίλιας, ενεργοποίησε τους συνεργάτες της στο δίκτυο του φαρμακείου για τη διαθεση του προϊόντος, συνεργάστηκε με τους προμηθευτές της για να διατηρήσει το κόστος στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και ταυτόχρονα, κινητοποίησε τους δικούς της ανθρώπους, τους εργαζομένους της, οι οποίοι διέδωσαν και αυτοί το μήνυμα της ανθρωπιάς, τρέχοντας στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με την ομάδα των «Δρομέων Χωρίς Σύνορα».


Έτσι, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, η APIVITA και οι φαρμακοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν μηνύματα αλληλεγγύης, αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας και χρειάζονται κάθε έναν από εμάς στο πλευρό τους! Μπείτε, λοιπόν, σε ένα φαρμακείο και ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας σχετικά ή κάντε κλικ στο site www.pastilies.gr