Τι θα βρεις στο νεσεσέρ ενός supermodel;

Τι θα βρεις στο νεσεσέρ ενός supermodel;

Η Lindsey Wixson άνοιξε το δικό της στο Into The Gloss

Είναι σχεδόν 20 ετών, έχει περπατήσει στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας και ανήκει στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή τη στιγμή. Η Lindsey Wixson μίλησε στο Into The Gloss για τα αγαπημένα προϊόντα του beaute της, και ιδού τι είπε για το μακιγιάζ:


«Αγαπημένη μου μάσκαρα είναι η iconic Diorshow - γιατί πρώτον, μου την χάρισαν για να τη δοκιμάσω. Δεύτερον, είναι υπέροχη! Δίνει μήκος και όγκο και δεν ερεθίζει τα μάτια μου. Επειδή έχω ευαίσθητη επιδερμίδα, έχω πάντα μαζί μου μια πούδρα μέτριας κάλυψης, όπως η compact πούδρα της Neutrogena που έχει και SPF. Είναι πολύ καλή γιατί καλύπτει όλες τις μικρές ατέλειες, ειδικά αν δεν θέλεις να φορέσεις concealer ή makeup, όπως εγώ που γενικά προσπαθώ να τα αποφεύγω- τα φοράω μόνο όταν πρέπει να εμφανιστώ κάπου και θα πρέπει να δείχνω άψογη. Αυτή την εποχή χρησιμοποιώ το Erase Paste της Benefit, που είναι ένα concealer σε μορφή κρέμας. Είχα πάει βόλτα στο Sephora και το διάλεξα μόνη μου- συνήθως ξέρω τι θέλω στο μακιγιάζ.


Επίσης αγαπημένη μου είναι και η διάφανη πούδρα Rose Silk Finishing Powder τηςJurlique, που εξουδετερώνει εντελώς τη γυαλάδα. Από την άλλη, λατρεύω τη φυσική λάμψη. Έτσι, έχω πάντα μαζί μου λίγο έλαιο argan για highlighting- μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο έλαιο ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, όπως από αμύγδαλο ή καρύδα, απλά να είστε σίγουρες πως είναι αγνό. Μου αρέσει το Luminizing Satin Face Color, RD103 της Shiseido, το χρησιμοποιώ σαν highlighter και το απλώνω με τα δάχτυλα- γενικά χρησιμοποιώ τα δαχτυλά μου στο μακιγιάζ. Όταν για παράδειγμα θέλω να κάνω ένα βραδυνό look, χρησιμοποιώ eyeliner, και από πάνω βάζω σκιά και κάνω blending με ένα q-tip ή με τα δάχτυλα. Πάντα μου άρεσε να παίζω με το μακιγιάζ, είναι fun!»



Διαβάστε ακόμα

Ας αγοράσουμε όλοι: «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου»

Skyfall: τα μυστικά μακιγιάζ των Bond girls

Zooey Deschanel: Γιατί είναι κολλημένη με την nail art;