Ποιος θα είναι ο επόμενος Make Up Master των Sephora;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Make Up Master των Sephora;

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου είναι ο μεγάλος τελικός με κριτές 5 γνωστές beauty bloggers- είστε καλεσμένες! 

BEN2_copy

Αυτό το Σάββατο, από τις 12.00 μέχρι τις 16.00, στο ανανεωμένο κατάστημα Sephora στο Κολωνάκι (Μηλιώνη 2), θα τρέξει η τελευταία φάση του διαγωνισμού Make Up Master που θα αναδείξει τους 3 Top Make Up Artists της Sephora!


Φέτος, την κριτική επιτροπή απαρτίζουν 5 γνωστές beauty bloggers: η Τζούλια Κυριλή του beautyblog.gr, η Έφη Ανέστη του beautydiaries.gr, η Αννούσα Μελά του mystyleforecast.com, η Μαρία Παμπουκίδη του beautystories.gr & η Ιλιάδα Κλάγκου του beautylicious.gr, οι οοποίες με την εμπειρία τους στα θέματα ομορφιάς ως beauty editors θα ψηφίσουν & θα αναδείξουν τις 3 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού, ενώ την προηγούμενη ημέρα στα πλαίσια της εκπαίδευσης των φιναλίστ, οι bloggers θα προσφέρουν mini-workshops στις φιναλίστ, σε θέματα όπως Ψυχολογία της γυναίκας καταναλώτριας σήμερα, το styling ως στάση ζωής κ.α.

Κατά τη διάρκεια του Make Up Master, πάνω από 250 make-up artists των καταστημάτων Sephora διαγωνίστηκαν σε διάφορα επίπεδα, ώστε να αναδειχτούν οι 8 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τα 3 πρώτα βραβεία τα οποία εκτός από χρηματικά ποσά & επαγγελματικά προϊόντα, περιλαμβάνουν και ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο San Francisco, γενέτειρα πόλη της μάρκας Benefit, χορηγός μακιγιάζ του διαγωνισμού!

Ο τελικός είναι ανοικτός προς το κοινό και είστε όλες καλεσμένες- θα σας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις Benefit !



Meet the bloggers

Beautyblog: Η Τζούλια Κυριλή σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία και ΜΜΕ στο Λονδίνο. Μετά από δώδεκα χρόνια σε μεγάλα γυναικεία περιοδικά ως beauty director, αποφάσισε πριν τρία χρόνια να ξεκινήσει το δικό της site. To 2009 δημιουργήθηκε το beautyblog, το πρώτο διαδραστικό και εξειδικευμένο site ομορφιάς στην Ελλάδα από επαγγελματία δημοσιογράφο-beauty editor. Με τις αναγνώστριες της, τα bbgirls, που πλέον ξεπερνούν τις 250.000 unique visitors ετησίως, αποζητά την επικοινωνία, την ειλικρίνεια και την εμπεριστατωμένη ανταλλαγή απόψεων. Γιατί όπως λέει και η ίδια « Η ομορφιά είναι παντού, αν ξέρεις που να ψάξεις!

Beautydiaries: Το όνομά της είναι Έφη. O τίτλος, όμως, που λατρεύει είναι Cosmo girl (τα τελευταία 12 χρόνια είναι η beauty editor του Cosmopolitan). Της αρέσει να κάνει τα πάντα να δείχνουν φωτεινά, με πολλά χρώματα κι ακόμη περισσότερα αρώματα. Mιλάει γρήγορα, & γελάει συνέχεια! Διατηρεί ημερολόγια από τότε που έμαθε να γράφει. Σημειώνει τα πάντα, παντού! Μόνο τα ωραία. Τα άσχημα δεν την αφορούν. Με σπουδές στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία, με μετάλλια και επαίνους ως αθλήτρια, ονειρεύεται με ανοιχτά μάτια... Είναι πολλοί οι τίτλοι που την ακολουθούν, αλλά αυτούς που λατρεύει είναι το παραμυθατζού, χρόνιαααα σύζυγος και τρελήηηη αγορο-μάνα!

MyStyleForecast.com: H Αννούσα ξεκίνησε την περιπλάνησή της στη μόδα και την ομορφιά στην Αθήνα. Σπούδασε θεατρολογία στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και έκανε το μεταπτυχιακό της, "MA in Media and Art Practice" στο Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου. Υπογράφει ως fashion & beauty editor στον υπέροχο κόσμο των περιοδικών τα τελευταία 11 χρόνια ενώ δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη με το στυλ. Αν έπρεπε να χωρέσει το blog της σε μία φράση αυτή θα ήταν "ξεχώρισε από το πλήθος". Και αυτό κάνει με ολιγόλεπτα videos μόδας και ομορφιάς με δικό της σενάριο, styling, γύρισμα και σκηνοθεσία, κολλάζ αγαπημένων προιόντων και σκίτσα με απίθανα tips.

Beautystories.gr: Η Μαρία Παμπουκίδη έκανε σπουδές επικοινωνίας στο Πάντειο και ξεκίνησε να εργάζεται στα περιοδικά και στο ραδιόφωνο –σε κάποια εξακολουθεί - (Κλικ, Men, Diva, Active, Down Town, Bazaar, Votre Beaute, Rock fm, Βest Radio, Εν Λευκώ, Vfm) ως συντάκτρια και δημοσιογράφος αρχικά, ως Beauty Editor στη συνέχεια. «Beauty Stories» είναι το όνομα των δημιουργικών ραδιοφωνικών δελτίων ομορφιάς που ξεκίνησε το 2008. «Beautystories.gr» το διαδικτυακό κολάζ για κάθε τι, γύρω κυρίως από την ομορφιά και κάθε τι που αξίζει να το μοιραστεί μαζί μας. Εκτός από beauty lover, είναι σύζυγος και μαμά. Και πιστεύει ακράδαντα πως... "Βeauty Αlways Finds a Way".

Beautylicious.gr: Όταν η Ιλιάδα ήταν μικρή δεν ήταν beauty addict. Έγινε όταν μπήκε στον κόσμο της ομορφιάς δουλεύοντας ως beauty editor σε μεγάλα ελληνικά περιοδικά (Elle, In Style, DownTown), όταν γνώρισε κορυφαίους ειδικούς και μπήκε στα άδυτα των εταιρειών καλλυντικών, όταν είδε πώς ένα τόσο δα μόριο μπορεί να ξυπνήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας, πώς οι διάσημες «μύτες» δημιουργούν αρώματα που σφραγίζουν τις αναμνήσεις, πώς δύο πινελιές bronzer μπορούν να σμιλέψουν το πρόσωπο και πολλά άλλα. Σήμερα, η σχέση της με την ομορφιά συνεχίζεται μέσα από το Queen.gr αλλά και από το Beautylicious, το blog μιας beauty addict για... beauty addicts!