H ΚΟΡΡΕΣ ζητάει το χέρι σας!

H ΚΟΡΡΕΣ ζητάει το χέρι σας!

Για να προσφέρει πλούσια φροντίδα και προστασία από το κρύο, με δύο νέες, βελούδινες κρέμες χεριών

Πάνω στην ώρα που άρχισε να πέφτει ο υδράργυρος (επιτέλους) η ΚΟΡΡΕΣ φέρνει δύο νέες κρέμες χεριών που καλύπτουν με φυσικό τρόπο διαφορετικές ανάγκες: η Θρεπτική Κρέμα Χεριών δίνει το φιλί της ζωής στα ξηρά, σκασμένα χέρια, με βασικό συστατικό της το Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο από την Ελασσόνα, το οποίο συνδυάζεται με Βούτυρο Karite & Προβιταμίνη Β5, ένα μείγμα φυσικών συστατικών που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών, αποκαθιστώντας την απαλότητα και την ελαστικότητά της. Επιπλέον, περιέχει καλέντουλα, κερί μέλισσας και Βιταμίνη Ε που προσφέρουν αντιοξειδωτική και αντι-ερεθιστική δράση.


Η δεύτερη νέα άφιξη είναι η Antispot Κρέμα Χεριών SPF 15, μια μη λιπαρή κρέμα χεριών κατά των πανάδων, που μειώνει τις χρωματικές κηλίδες ορατά, μέσα σε 30 μέρες συστηματικής χρήσης. Και σε αυτή την φόρμουλα πρωταγωνιστεί το Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο από την Ελασσόνα μαζί με Βιταμίνες C και Ε που έχουν αντιοξειδωτική δράση κατά των κηλίδων και ενισχύων τη λάμψη της επιδερμίδας, εκχύλισμα Curcuma longa με αντιοξειδωτικές και λευκαντικές ιδιότητες, Βούτυρο Karitè & προβιταμίνη Β5για έξτρα απαλότητα και θρέψη καθώς και αντηλιακά φίλτρα που προλαμβάνουν τη δημιουργία νέων δυσχρωμιών.


Με αφορμή το βιολογικό έλαιο αμυγδάλου από την Ελασσόνα, το οποίο πρωταγωνιστεί σε αυτές τις δύο νέες συνθέσεις για τα χέρια, να θυμίσουμε πως η φιλοσοφία της ΚΟΡΡΕΣ είναι να αξιοποιεί βιολογικές πρώτες ύλες ελληνικής προέλευσης, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του πλούτου των εγχώριων βοτάνων. Έτσι, συνεργάζεται με το Εργαστήριο Βιολογικής Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα χαρτογράφησης της χλωρίδας, την παροχή εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης στις βιολογικές καλλιέργειες, αλλά και το εκτενές δίκτυο συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς, οργανωμένους συνεταιρισμούς, εκπαιδευτικά και κοινωνικά ιδρύματα.


Διαβάστε ακόμα:

Επιδερμίδα σαν τριαντάφυλλο

Όνειρα, μαγεία, έρωτας...

Τα βλέπω μαύρα!