Lara Stone: «Κάποτε, αντί για τσιμπιδάκι φρυδιών χρησιμοποίησα... ψαλιδάκι!»

Lara Stone: «Κάποτε, αντί για τσιμπιδάκι φρυδιών χρησιμοποίησα... ψαλιδάκι!»

To «άλλο μισό» του Alexander Skarsgaard (βλέπε βρυκόλακας Eric από το True Blood) στη νέα καμπάνια του αρώματος Calvin Klein Euphoria, μίλησε στο The Cut

Η νέα μούσα του διάσημου αρώματος του Αμερικανού σχεδιαστή μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, πώς περιποιείται την επιδερμίδα της το χειμώνα αλλά και για το λάθος που "πλήρωσε" με ένα σημάδι στο πρόσωπό της.


Το χειμώνα..
«Όταν έχει κρύο, το δέρμα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Χρησιμοποιώ μια πιο πλούσια ενυδατική, όπως την Creme de la Mer, αλλά όχι κάθε μέρα, γιατί μου πέφτει βαριά. Επίσης, χρησιμοποιώ κρέμες χεριών, που δεν φοράω τον υπόλοιπο χρόνο. Μου αρέσει να έχω πάντα μαζί μου ένα bronzer γιατί νιώθω πως δείχνω πολύ χλωμή. Το φοράω σε όλο το πρόσωπο, στα ζυγωματικά και τον λαιμό, όπου κάνω καλό blending. Χρησιμοποιώ το bronzer της L'Oreal που απλώνεται πολύ ωραία, και έχει τέλεια απόχρωση, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το αν θα δείχνω πορτοκαλί.»


Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στα ρεβεγιόν...
«Το χειμώνα μου αρέσει να δίνω λίγο περισσότερο χρώμα στα χείλη μου- και είναι γιορτές, σωστά; Συνήθως φοράω κόκκινο κραγιόν, αλλά τις περισσότερες φορές δεν το απλώνω μόνη μου γιατί είμαι αρκετά αδέξια. Οπότε, όταν με μακιγιάρει κάποιος ειδικός, συνήθως κάνει το περίγραμμα των χειλιών μου με ένα μολύβι και μετά τα γεμίζει ώστε να είναι σταθερό το αποτέλεσμα».


Τα αγαπημένα της αρώματα...
«Το πρωί μου αρέσει να φοράω το CK One που είναι όμορφο, ελαφρύ και φρέσκο. Το βράδυ, φοράω το Euphoria γιατί είναι πιο αισθησιακό. Ακόμα και όταν είμαι στο σπίτι, κάθε φορά που βλέπω μπροστά μου ένα άρωμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φορέσω λίγο στους καρπούς, στο λαιμό, παντού!»


Το λάθος που δεν θα ξεχάσει ποτέ...
«Ήθελα να βγάλω τα φρύδια μου αλλά δεν είχα τσιμπιδάκι, οπότε χρησιμοποίησα ψαλιδάκι. Σκέφτηκα, εντάξει, απλά θα τα κόψω από τη ρίζα αλλά τελικά κατάφερα και κόπηκα και τώρα έχω ένα σημάδι. Είναι τόσο ντροπιαστικό. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.»



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το sexy- και waterproof- μακιγιάζ της Rihanna

Φτιάξτε το μόνες σας: Το πιο τέλειο scrub σώματος για το χειμώνα

Χριστούγεννα "By The Sea"