Lauren Conrad: Μυστικά ομορφιάς και fitness

Lauren Conrad: Μυστικά ομορφιάς και fitness

Η celebrity/συγγραφέας/ style&beauty icon φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικο allure

Στο καινούριο της βιβλίο Lauren Conrad Beauty, η star δίνει step-by-step συμβουλές για μακιγιάζ και χτενίσματα τα οποία έχει δοκιμάσει η ίδια, οι κολλητές της φίλες και η συγκάτοικός της, η οποία λέει πως «η Lauren έχει θεϊκά μαλλιά».


«Δεν ήθελα να φτιάξω άλλο ένα manual, ήθελα οι αναγνώστριες να αισθάνονται πως έχουν κοντά τους μια φίλη ή την μεγάλη τους αδελφή που τους δίνει tips και μυστικά ομορφιάς. Οι άνθρωποι με τους οποίους έχω δουλέψει, είτε είναι hair stylists, makeup artists,διατροφολόγοι ή trainers, μου έχουν μάθει τόσα πολλά», είπε η Lauren Conrad στη συνέντευξή της στο allure και αποκάλυψε τις προσωπικές της συνήθειες ομορφιάς και fitness.


«Τα μαλλιά μου τα γυρίζω λίγο με το σίδερο και απλώνω το έλαιο φροντίδας Organix Repairing Awapuhi Ginger Dry Styling Oil, που τα λειαίνει χωρίς να τα βαραίνει. Στο νεσεσέρ μου έχω το φον ντε τεν Sensai Fluid Finish, το bronzer του οίκου Chanel και blush ανάλογα με την εποχή ή το look: το χειμώνα ένα ροζ της Estee Lauder, το καλοκαίρι ένα κοραλί- ή κάποιες φορές συνδυάζω το blush με το κραγιόν μου. Επίσης έχω το eyeliner της εταιρείας Mark και την μάσκαρα DiorShow Black Out.

Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ την ενυδατική EmerginC Scientific Organics Phytocell Cream και στο σώμα χρησιμοποιώ μερικές φορές τα μαντηλάκια self tan της Kate Somerville, που δίνουν το σωστό μπρονζέ αποτέλεσμα.


Όσο για τη διατροφή μου, στόχος μου είναι να τρώω "καθαρά". Δενέχω φάει ποτέ κόκκινο κρέας και για ένα διάστημα έτρωγα μόνο ψάρι. Αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες άρχισα να τρώω κοτόπουλο- τα εκτρέφει η μαμά μου. Αν και εγώ τους λέω συνήθως: "Καλά, τρώτε κοτόπουλο και μετά πηγαίνετε και ταίζετε τα δικά σας- δεν ειναι περιεργο αυτό;" Από πλευράς fitness κάνω κυρίως βάρη και συνήθως παρακαλάω τους γυμναστές μου να κάνω λιγότερα- δεν θέλω να γίνω "φουσκωτή"».



Διαβάστε ακόμα

Steampod: το 1ο σίδερο ισιώματος με ατμό, για τέλειο sleek look!

Bronde: όσα θέλετε να ξέρετε για ένα από τα πιο hot hair colors της σεζόν

Backstage Beauty: Το nude chic look στο show Konstantinos Melis by Laskos