Τα makeover του Mr. Bones και μια βραδιά αγάπης

Τα makeover του Mr. Bones και μια βραδιά αγάπης

Τρεις διάσημοι καλλιτέχνες μεταμόρφωσαν την iconic μασκώτ της Kiehl's με στόχο τη στήριξη της "Μέριμνα"

MAZO
GRE

Το "Meet Mr. Bones" είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που τρέχει η Kiehl's σε συνεργασία με celebrities φίλους της, οι οποίοι μεταμορφώνουν τον θρυλικό σκελετό της μάρκας και τα έσοδα από τις δημοπρασίες προορίζονται για καλό σκοπό.



Στην Ελλάδα, τρεις διάσημοι καλλιτέχνες, ο Κωνσταντίνος Κακανιάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και το δίδυμο Greece is for Lovers ανέλαβαν αυτή την αποστολή του makeover και μετά από δημοπρασία των έργων τους, συγκεντρώθηκε το ποσό των €3.600. Την εικαστική επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβε αφιλοκερδώς η curator κα Όλινκα Μηλιαρέση-Βαρβιτσιώτη με εμπειρία στην οργάνωση και επιμέλεια σημαντικών διεθνών εκθέσεων και εκτεταμένη ενασχόληση με το art consulting σε ιδρύματα, εταιρίες, ιδιώτες και Γκαλερί.


Το συνολικό ποσό του προγράμματος "Meet Mr. Bones", δόθηκε για την υποστήριξη των σκοπών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα» που έχει ως κύριο σκοπό της τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο.



Στην δημοπρασία, εκτός από τους δημιουργούς Γ. Μαζωνάκη και "Greece is for Lovers", παρευρέθησαν και πολλοί γνωστοί φίλοι της Kiehl's, ανάμεσά τους οι Γιάννης Στάνκογλου, Deux Hommes, Γ.Σατσίδης, Άλεξ Κάβδας, Άλεξ Καββαδίας , Θ. Κουτσογιαννόπουλος, Στ.Λιζάρδη, Κατερίνα Διδασκάλου, Ειρήνη Νταϊφά, Νινέτα Πατέρα, Πηνελόπη Δασκαλαντωνάκη, Θωμάς & Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης κ.α. Οι καλεσμένοι της Kiehl's απήλαυσαν από έμπειρους mixologist, υπέροχα κοκτέιλς Aperol Spitz.