Έχεις "πακέτο"!

Έχεις "πακέτο"!

Είναι από τη RoC και περιέχει τα καλύτερα για την ομορφιά σας! 

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία- αυτή είναι η φιλοσοφία της RoC που εδώ και 60 χρόνια δίνει λύσεις οι οποίες δεν αντιμετωπίζουν απλά τα συμπτώματα γήρανσης αλλά τα βαθιά της αίτια- γιαυτό και έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των beauty addicts σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια.


H RoC ξέρει να κρατάει τις υποσχέσεις της και ανταποδίδει στις πιστές της φίλες την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων, προσφέροντας υπέροχα δώρα για την περίοδο των γιορτών.
Φέτος τα Χριστούγεννα, κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για την φροντίδα του προσώπου της μπορεί να αποκτήσει με την αγορά ενός προϊόντος, δώρο ένα συμπληρωματικό προϊόν περιποίησης σε κανονική συσκευασία. Κάθε γιορτινό πακέτο της RoC αντιμετωπίζει διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας όπως τα πρώτα σημάδια γήρανσης, ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια όγκου και πολλαπλά σημάδια γήρανσης, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και ευχάριστη αίσθηση- οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε το ιδανικό για κάθε παραλήπτη.

Συγκεκριμένα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα:

- RoC Radiance Rejuvenate κρέμα ημέρας που συνδυάζεται με προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου,
- RoC Wrinkle Correxion κρέμα ημέρας με κρέμα ματιών,
- RoC Wrinkle Filler κρέμα/νύκτας με κρέμα ματιών,
- RoC Complete Lift κρέμα ημέρας με κρέμα νυκτός Volume Restorer Night
- RoC Volume Restorer κρέμα ημέρας με κρέμα νυκτός
- RoC Multi-Correxion με κρέμα ματιών ή λοσιόν καθαρισμού προσώπου


Η πρόταση της RoC είναι ένα από τα καλύτερα δώρα ομορφιάς για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για τον εαυτό σας- μια μαγική εμπειρία περιποίησης σε τιμή έκπληξη!