Ο Roland Mouret δεν υπογράφει άρωμα

Ο Roland Mouret δεν υπογράφει άρωμα

Αλλά κάνει το πρώτο του βήμα στην beauty industry με ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν

mouret1

«Λατρεύω τις γυναίκες. Όλες τις γυναίκες. Όταν κάποια φοράει ένα φόρεμά μου, νιώθω πως η σχέση μας έχει ήδη προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο» λέει ο Roland Mouret, ο Γάλλος σχεδιαστής που είναι διάσημος για τα κομψά, αέρινα shift dresses του.


Τώρα, αυτή η σχέση προχωράει στο τρίτο στάδιο, καθώς ο Mouret αποφάσισε να μπει και στον κόσμο της ομορφιάς, όχι με ένα άρωμα αλλά με ένα προϊόν που αγκαλιάζει το σώμα (ε, και αναπόφευκτα το τυλίγει με μια διακριτική ευωδιά): ο λόγος για το Final Finish Body Serum το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με την Aromatherapy Associates (μια εταιρεία με έδρα στο Λονδίνο, η οποία εφοδιάζει με εκλεκτά αιθέρια έλαια τα πιο πολυτελή spa του κόσμου).


Η ιδέα να μπει στην ομορφιά με ένα τέτοιο προϊόν, προέκυψε από την... γιαγιά του, όπως είπε ο Mouret: «Η γενιά της είχε ένα "μαγικό προϊόν" που έκανε τα πάντα- αρωμάτιζε την επιδερμίδα, ήταν βάλσαμο για τα εγκαύματα από τον ήλιο, και έτσι θέλησα να προσεγγίσω τα προϊόντα σώματος από αυτή την προοπτική».



Ρώτησε λοιπόν τις φίλες και συναδέλφους του, ποιο θα ήταν το ένα και μοναδικό προϊόν που θα ήθελαν οπωσδήποτε να χρησιμοποιουν κάθε μέρα. Και το αποτέλεσμα ήταν μια ελαφριά κρέμα σώματος, με βελούδινο τελείωμα και μια πολύ διακριτική λάμψη.«Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα προϊόν με πιο έντονη λάμψη και πιο δυνατή ευωδιά αλλά δεν θέλαμε να κλέβει την παράσταση. Για μένα είναι σημαντικό η προσωπικότητα και η μοναδικότητα κάθε γυναίκας να αναδεικνύεται μέσα από κάθε τι που κάνω».


Το Final Finish Body Serum είναι ένα αέρινο, ενυδατικό serum, για τα χέρια, το ντεκολτέ και τα πόδια (μάλιστα, ο σχεδιαστής προτείνει να το φορέσουμε αφού έχουμε ντυθεί). Βασισμένο στα πιο εκλεκτά φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια και εμπλουτισμένο με φυσικά μικρομόρια που αντανακλούν το φως, απορροφάται αμέσως και αγκαλιάζει το σώμα με ένα πολύ ελαφρύ πέπλο λάμψης και μια φίνα ευωδιά από γιασεμί, νερολι και βετιβέρ.


Στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα έρθει, αλλά πωλείται online εδώ www.rolandmouret.com