Neovadiol Magistral: αυτό που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα

Neovadiol Magistral: αυτό που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα

Η Vichy κλείνει σε ένα βαζάκι την πιο αποτελεσματική φόρμουλα για όμορφη επιδερμίδα, μετά την εμμηνόπαυση

Η ενασχόληση της Vichy με τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας οδήγησε το 2009 στην δημιουργία της NEOVADIOL Gf, η οποία έσπασε με αποδείξεις το ταμπού της ηλικίας χάρη στην μοναδική της εξειδίκευση στην αναδόμηση των ιστών. Σήμερα η Vichy προχωράει ένα βήμα περισσότερο εντοπίζοντας για πρώτη φορά στην κοσμετολογία, τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση- και δημιουργεί ένα νέο, στοχευμένο προϊόν.

Η βασική αδυναμία αυτής της επιδερμίδας, είναι ότι χάνει το 57% των λιπιδίων της. Αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα και απώλεια πυκνότητας, που με τη σειρά τους προκαλούν πτυχώσεις, έλλειψη ελαστικότητας και κάνουν την επιδερμίδα πραγματικά εύθραυστη. Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου γίνεται περισσότερο εμφανής στις 3 ζώνες-κλειδί: τα ζυγωματικά, τον λαιμό και την όψη της επιδερμίδας. Η νέα Neovadiol Magistral ενσωματώνει μια τεχνολογία που επιτρέπει την αναδόμηση των ιστών όσο και λιπιδίων, προσφέροντας ακριβώς την φροντίδα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μετά την εμμηνόπαυση.


Στη σύνθεσή της πρωταγωνιστεί ένας αποκλειστικός συνδυασμός 2 συμπλεγμάτων δραστικών ουσιών: το σύμπλεγμα ζωτικών ελαίων αναδόμησης (πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 3-6-9) και το σύμπλεγμα αναδόμησης των ιστών, με Pro-xylane και Proteic Gf. Αυτός ο συνδυασμός δρα συγχρονισμένα και επιτρέπει την αναδόμηση τόσο των ιστών όσο και των λιπιδίων της εύθραυστης επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση. Πιο συγκεκριμένα, το σύμπλεγμα ζωτικών ελαίων Ωμέγα 3-6-9 περιλαμβάνει έναν αποκλειστικό συνδυασμό βουτύρου καριτέ, ελαίου από πίτουρο ρυζιού και ελαίου καρδάμου. Το βούτυρο καριτέ προέρχεται από καρπούς καριτέ της Ισημερινής Αφρικής, είναι πλούσιο σε ωμέγα 9 και 6 και ενεργοποιεί in vitro την επιδερμική λιπογένεση, το έλαιο από πίτουρο ρυζιού προκύπτει από τη συμπίεση του πίτουρου φρέσκου ρυζιού προερχόμενου από την Ιαπωνία. Περιέχει ωμέγα 9, ωμέγα 6 και 3 και προκαλεί in vitro τη σύνθεση των λιπιδίων ενώ το έλαιο καρδάμου προκύπτει από την αποχύμωση των σπόρων καρδάμου, περιέχει ωμέγα 9 και 6 και είναι γνωστό για τις μαλακτικές και θρεπτικές του ιδιότητες.

Όσο για το σύμπλεγμα αναδόμησης των ιστών, αποδεδειγμένα προσφέρει αναδόμηση των ιστών σε 10 μέρες: η Proteic Gf έχει αναγνωριστεί μεταξύ των καλύτερων δραστικών ουσιών για την ενδογενή σύνθεση των παραγόντων αύξησης, δρα σε όλα τα επίπεδα του δερματικού ιστού (επιδερμίδα και δέρμα) και σε συνδυασμό με το Pro-Xylane δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Και βέβαια, πέρα από την εξαιρετική της φόρμουλα, η Neovadiol Magistral της Vichy έχει και απολαυστικά βελούδινη υφή, ειδικά μελετημένη για να ανακουφίζει αμεσα την αίσθηση ξηρότητας, αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας στο πρόσωπο. Είναι κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδα και, όπως όλα τα προϊόντα της μάρκας, είναι εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Νερό της Vichy που ηρεμεί και καταπραύνει την επιδερμίδα.