Ιδέα για δώρο: Divine Oil Set από την Caudalie

Ιδέα για δώρο: Divine Oil Set από την Caudalie

Ένα από τα star products της γαλλικής εταιρείας, μεταμορφώνεται σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για δώρο

Μια νέα συλλογή ετοίμασε η Caudalie, ειδικά για τις γιορτές, η οποία περιλαμβάνει 3 set δώρων, σε κάθε ένα από τα οποία πρωταγωνιστεί κάποιο από τα best seller προϊόντα της.


Βάζουμε στη λίστα μας το Divine Oil Set, το οποίο αποτελείται από το θεϊκό ξηρό λάδι σε συνδυασμό με το αντιστοιχο αρωματικό κερί και το Crushed Cabernet Scrub. Το Divine Oil, ο ρευστός χρυσός της Caudalie, είναι ένα εκλεκτό προϊόν περιποίησης αλλά και άρωμα ταυτόχρονα, που συνδυάζει το νέκταρ σταφυλιού και το εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Αυτό το ξηρό λάδι περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά είναι συνδυασμός τεσσάρων φυσικών και πολύτιμων φυτικών ελαίων που ενυδατώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει υπέροχη αίσθηση απαλότητας. Το μοναδικό του άρωμα, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τον κορυφαίο αρωματοποιό Jacques Cavallier, απορροφάται από την επιδερμίδα αφήνοντας μία υπέροχη αρωματική αύρα.


Για να ανακαλύψετε την απόλυτη αισθησιακή εμπειρία Divine Oil, το set συνοδεύεται από δύο προϊόντα σε limited edition συσκευασία:
- Το Αρωματικό Κερί Divine Oil, το οποίο διαχέει το διακριτικό άρωμα του Divine Oil, συνδυάζοντας εντυπωσιακές νότες από τριαντάφυλλο, έντονο γκρέιπφρουτ, κόκκινο πιπέρι με μπαχαρικά, κέδρο και βανίλια.
- Το Crushed Cabernet Scrub, σε συσκευασία ταξιδιού. Οι πλούσιοι μεγάλοι κόκκοι που διαθέτει αφήνουν την επιδερμίδα σας απόλυτα απαλή, θρεμμένη και λεία, χάρη στα αιθέρια έλαια, στα τριμμένα κουκούτσια σταφυλιού, στους μικρόκοκκους μαύρης ζάχαρης, καθώς και στο μέλι Ακουιτανίας με απαλυντικές ιδιότητες.



Διαβάστε ακόμα

Η Caudalie πηγαίνει Νέα Υόρκη

L'Wren Scott: Ποιο προϊόν έχει πάντα στην τσάντα της;

Ήρθαν: τα νέα αφρόλουτρα της Caudalie