Χρειάζεστε tips για τέλειο mani στο σπίτι; Τα βρήκαμε στο Facebook!

Χρειάζεστε tips για τέλειο mani στο σπίτι; Τα βρήκαμε στο Facebook!

Στο ολοκαίνουριο, πολύ ενδιαφέρον application της Estée Lauder  

Αυτή τη σεζόν η Estée Lauder ανανέωσε τη συλλογή βερνικιών Pure Color Nail Lacquer όχι μόνο με υπέροχες αποχρώσεις εμπνευσμένες από το Παρίσι τη νύχτα αλλά ακολουθώντας και το hot trend της nail art, με βερνίκια που δημιουργούν μοντέρνα εφέ στα νύχια.


Η συλλογή Beyond Black περιλαμβάνει 5 βαθιές αποχρώσεις που δίνουν πλούσιο, εντυπωσιακό χρώμα ενώ η Metal Mania τα ντύνει με εντυπωσιακά glitter δίνοντας ένα αστραφτερό, κομψό μεταλλικό τελείωμα. Και μάλιστα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Estée Lauder, κορυφαίος Makeup Artist, Tom Pecheux, μαζί με το λανσάρισμα των βερνικιών πρότεινε 11 διαφορετικούς τρόπους να τα φορέσουμε, σε συνδυασμούς, για uber trendy μανικιούρ.


Τώρα, η Estée Lauder έρχεται με ένα ακόμα ενδιαφέρον "εργαλείο¨, το Nail Stylist, ένα νέο app στο facebook μέσα από το οποίο μπορείτε να μάθετε μυστικά για γιορτινό manicure με τα Pure Color Nail Lacquer και να εμπνευστείτε από τους συνδυασμούς τους.


Απλά κάντε like εδώ https://www.facebook.com/EsteeLauderGreece#!/EsteeLauderGreece/app_300779246706910 και σε χρόνο dt θα παίζετε τα χρώματα και τις τεχνικές στα δάχτυλα!



Διαβάστε ακόμα

10+1 ιδέες για trendy μανικιούρ

Paris by night

Η Estee Lauder σβήνει τις ρυτίδες- δείτε πώς!