Αποκτήστε το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Αποκτήστε το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Η νέα ΑΙΜ White Now Gold το υπόσχεται- και σας το χαρίζει! 

Δεν υπάρχει όμως τίποτα πιο γοητευτικό από ένα αστραφτερό χαμόγελο, λαμπερό σαν πολύτιμο μέταλλο. Αυτός είναι ο στόχος της AIM White Now, η οποία εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο, ώστε να δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα λεύκανσης.

Η νέα ΑΙΜ White Now Gold έρχεται με τριπλάσια δύναμη λεύκανσης, που χαρίζει ακόμα καλύτερο, άμεσο αποτέλεσμα με ένα μόνο βούρτσισμα! Και επειδή έχει και το σωστό μέγεθος, για να χωράει σε ένα νεσεσέρ, πολύ εύκολα γίνεται το νέο must αξεσουάρ ομορφιάς- διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό σε μια γυναίκα από ένα υπέροχο, ζεστό και λαμπερό χαμόγελο. Η συνθεσή της η νέα AIM White Now Gold, περιέχει blue covarine (τεχνολογία blue foam) σε τριπλάσια περιεκτικότητα συγκριτικά με την AIM White Now ώστε να προσφέρει την προστασία μιας φθοριούχου οδοντόκρεμας, είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση ενώ έχει ταυτόχρονα και προοδευτική δράση, που λευκαίνει σταδιακά τα δόντια.


Το αποτέλεσμα θα το δείτε με τα μάτια σας: μετά από κάθε βούρτσισμα, ο μοναδικός blue foam αφρός της, που είναι ορατός κατά τη χρήση, φεύγει αφήνοντας τα δόντια πιο λευκά από ποτέ!