Τι κάνει η Cate Blachett για να λάμπει το πρόσωπό της;

Τι κάνει η Cate Blachett για να λάμπει το πρόσωπό της;

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή της- όπως και τι την άγχωσε στα γυρίσματα του Hobbit

Με αφορμή την πρεμιέρα του Hobbit, η (θεά) Cate Blanchett μίλησε στο allure για ό,τι την άγχωσε περισσότερο στα γυρίσματα αλλά αποκάλυψε και τον τρόπο που κρατάει το πρόσωπό της τόσο φρέσκο και φυσικά λαμπερό.


Για το Hobbit και τα κοντινά πλάνα
«Καταρχήν να θυμίσω πως γυρίσαμε το Lord of the Rings δέκα χρόνια πριν. Και πως η ιστορία του Hobbit εκτυλίσσεται πριν από αυτό. Οπότε έπρεπε να δείχνω δέκα χρόνια νεότερη. Όμως, όταν είδα κάποιες από τις ταινίες που έκανα πριν το Hobbit, είδα πως τελικά το πρόσωπό μου τώρα είναι καλύτερο από τότε. Δεν έχω κοκκινίλες και ανομοιομορφία- και ευχαριστώ την SK-II γιαυτό».

Για το πώς διατηρεί το πρόσωπό της φρέσκο και λαμπερό
«Στα γυρίσματα, το βαρύ μακιγιάζ κυρίως είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς. Χρησιμοποιώ το LXP Ultimate Revival Essence της SK-II που είναι σούπερ ενυδατικό και την Revival Cream της SK-II. Στο κόκκινο χαλί, παίρνω μαζί μου μπουκαλάκια του Revival Essence και το ψεκάζω πάνω από το μακιγιάζ μου (ειδικά στα Όσκαρ). Είναι ιδανικό γιατί βοηθάει στο να αποφεύγεις την αφυδάτωση που "σπάει" την επδερμίδα. Επίσης, το highlighter σε στρατηγικά σημεία είναι σωτήριο- δείχνω σαν panda χωρίς αυτό».


Η αγαπημένη της beauty συνήθεια όταν δεν δουλεύει
«Λατρεύω το μασάζ- ειδικά το Thai μασάζ. Πηγαίνω όσο συχνά μπορώ. Δεν είμαι μεγάλη fan των facials, δεν μου χρειάζονται ιδιαίτερα. Φοράω την μάσκα της SK-II το βράδυ που ναι μεν δεν είναι ό,τι πιο ρομαντικό, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για το πρόσωπο».



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: το κομψό γαλλικό σινιόν της Cate Blanchett

Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: το μεταλλικό γαλλικό mani της Anne Hathaway