Essie Weingarten: «Τα νύχια σας είναι τα κοσμήματά σας!»

Essie Weingarten: «Τα νύχια σας είναι τα κοσμήματά σας!»

Η βασίλισσα των nail polish δίνει tips και αποκαλύπτει τα δικά της αγαπημένα χρώματα

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, τρελαινόμουν να φτιάχνω τα νύχια μου. Μπορεί να ήμουν εντελώς αγοροκόριτσο αλλά μου άρεσε να πηγαίνω στο σαλόνι ομορφιάς μετά το μπαλέτο και να μου φτιάχνουν τα νύχια- τότε γινόμουν ξανά κορίτσι. Κάθε Σάββατο, λοιπόν, αν ήμουν καλή στο μάθημα μπαλέτου, η μαμά μου με πήγαινε για manicure» λέει στο Into The Gloss η Essie Weingarten, η γυναίκα που υπογράφει κάθε σεζόν τα πιο συγκλονιστικά βερνίκια νυχιών.


«Θέλω να σας πω αυτό: τα νύχια σας είναι τα κοσμήματά σας- μην τα χρησιμοποιείτε σαν εργαλεία. Όταν θέλετε να ανοίξετε μια κονσέρβα, αντί να τραβήξετε το "δαχτυλίδι" με τα νύχια σας, χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτήρι ή ένα κουτάλι. Και μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε, αλλά πολλές φορές μέσα στη μέρα χρειάζεται να σφίξουμε μια βίδα, ακόμα και αν, για παράδειγμα βρίσκεται στο ρολόι μας. Πάρτε ένα κατσαβίδι, μη χρησιμοποιείτε τα νύχια σας. Αν αντιμετωπίζετε τα νύχια σας όπως τα κοσμήματα που φοράτε, θα μάθετε να είστε καλή μαζί τους. Πάντα να σπρώχνετε προς τα πίσω τα πετσάκια, μην τα κόβετε γιατί μεγαλώνουν περισσότερο. Να έχετε πάντα στο γραφείο σας και στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, ένα λαδάκι για τις παρονυχίδες. Επίσης, πάντα να χρησιμοποιείτε basecoat, γιατί προστατεύει τα νύχια και βοηθάει το χρώμα να δείχνει πιο καθαρό. Καλό είναι να περιμένετε δύο λεπτά πριν απλώσετε την επόμενη στρώση για να στεγνώσει καλά (προσωπικά φοράω δύο στρώσεις πάντοτε). Και στο τέλος να σταθεροποιείτε το αποτέλεσμα με ένα top coat.


Τα νύχια μου αρέσουν να είναι κοντά- σε κανέναν δεν αρέσουν οι "δαγκάνες". Ναι, συμφέρουν τις εταιρείες, διότι οι γυναίκες που έχουν τέτοια νύχια χρειάζονται ένα μπουκαλάκι βερνίκι για να τα βάψουν, αλλά πιστεύω πως δεν είναι elegant. Όχι πως έχουν κάτι κακό- σημασία έχει να νιώθεις όμορφα με αυτό. Από την άλλη, δεν αντέχω τα ξεφλουδισμένα νύχια. Όταν μου συμβαίνει σκέφτομαι " Πρεπει να πάω να τα φτιάξω τώρα".


Αγαπώ τους διάφανους τόνους- ας πούμε συνδυάζω το Ballet Slippers με το Mademoiselle ή το Blushing Bride με το Sugar Daddy ή το Vanity Fairest με το Aurora. Όμως φοράω και κόκκινα, όπως το Who's She Red, πριν από αυτό το A-List και πιο πριν το Lollipop.»



Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη με την Essie

Η Essie μας κάνει... βασίλισσες!

Άνοιξε: το πρώτο essie Nail Salon στη Νέα Υόρκη