Λάδι Αναζωογόνησης με Ρόδι

Λάδι Αναζωογόνησης με Ρόδι

Νέα άφιξη στην γκάμα φυσικών προϊόντων της Weleda

Αγνά φυτικά έλαια, που παράγονται από σπόρους και καρπούς που έχουν ωριμάσει στον ήλιο και είναι το αποτέλεσμα δομικών βιολογικών διαδικασιών, πρωταγωνιστούν σε όλα τα έλαια σώματος Weleda. Η διαφορά τους σε με τα ορυκτά έλαια, όπως π.χ. το παραφινέλαιο, είναι πως τα φυτικά έλαια μπορούν να αναπτύξουν μία σχέση με το ζωντανό οργανισμό, δεν δημιουργούν κάποιο μανδύα που να φράζει το δέρμα και έτσι μπορεί να αναπνέει και να αναζωογονείται με εντελώς φυσικό τρόπο.


Η σύνθεση από πολύτιμα φυσικά συστατικά υποστηρίζει τις πολλαπλές λειτουργίες του δέρματος και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και είναι ιδανική για την καθημερινή περιποίηση του σώματος, το (αθλητικό) μασάζ, για χαλάρωση ή απλά για να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα express spa στο μπάνιο σας. Στην ίδια λογική, το νέο Λάδι Αναζωογόνησης με Ρόδι της Weleda, έχει δημιουργηθεί ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως έλαιο σπόρων ροδιού ή έλαιο μακαντάμια, περιποιούνται και υποστηρίζουν το δέρμα, ώστε να ακτινοβολεί από ομορφιά.


Λόγω της υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης του προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, που οδηγούν στη δημιουργία ελευθέρων ριζών, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας, η οποία γίνεται αισθητά πιο λεία και ελαστική. Το ντελικάτο, αισθησιακό και θηλυκό του άρωμα αγκαλιάζει το σώμα και ολοκληρώνει την εμπειρία της περιποίησης και κανακεύει τις αισθήσεις.



Διαβάστε ακόμα:

Βελούδινα χέρια το χειμώνα

Perfume Perfect: Πώς θα βρείτε το ιδανικό άρωμα για δώρο

Πώς θα απλώσετε σωστά το φον ντε τεν σας