Θεϊκές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα; Ναι, γίνεται!

Θεϊκές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα; Ναι, γίνεται!

Και άλλα 3 πρωτοτυπα tricks μακιγιάζ από διάσημους makeup artists του Hollywood

Υπάρχουν κάποια tips μακιγιάζ που είναι "κλασικά"- όπως για παράδειγμα, ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν στη θέση του blush ή ότι το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των βλεφάρων "ανοίγει" το βλέμμα και το κάνει πιο φωτεινό.

Τα tips που ακολουθούν, όμως, πάμε στοίχημα πως δεν τα έχετε ακούσει ξανά και όχι απλά έχουν ενδιαφέρον αλλά είναι δοκιμασμένα από τους experts του Hollywood (άρα κάνουν δουλειά).


1. Θεϊκές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα. «Ναι, υπάρχει τρόπος να τις αποκτήσετε» είπε στο site bellasugar η celebrity makeup artist της εταιρείας καλλυντικών Mark, Mai Quynh. «Για να τις κάνετε να δείχνουν πλούσιες, πάρτε σκούρο καφέ ή μαύρο αδιάβροχο eyeliner και τονίστε το εσωτερικό των βλεφάρων σας- όχι πάνω από τις βλεφαρίδες, αλλά ανάμεσά τους και από κάτω. Αυτό το trick δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων, πιο γεμάτων βλεφαρίδων, χωρίς όμως να έχετε τονίσει το βλέμμα με μια σκούρα γραμμή- και, φυσικά, χωρίς μάσκαρα».

2. Δημιουργήστε μια φυσικά φωτεινή βάση. «Προσθέστε λίγο τζελ αλόης στο φον ντε τεν σας», λέει ο makeup artist Brett Freedman που επιμελείται τις εμφανίσεις της Leighton Meester και της Vanessa Hudgens. «Πάρτε το αγαπημένο σας makeup, προσθέστε ελάχιστο ποσότητα αλόης και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Εναλλακτικά, αντί να τα αναμείξετε, απλώστε πρώτα την αλόη και πριν στεγνώσει συνεχίστε με μια μικρή ποσότητα της βάση σας».

3. Κίνηση ματ. Η Gucci Westman, Global Artistic Director της Revlon, δεν πάει πουθενά χωρίς τα πολύτιμα χαρτάκια κατά της λιπαρότητας. Όμως έχει και ένα ακόμα κόλπο για backup: «Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μερικές φορές βάζω αποσμητικό στο δάχτυλό μου και ταμπονάρω ελαφρά την περιοχή κάτω από τα μάτια και την ζώνη Τ- δίνει τέλειο ματ αποτέλεσμα», λέει.

4. Κρατήστε το κραγιόν σας σταθερό. Υπάρχει ένα προϊόν που δεν θα το περιμένατε, κιόμως κάνει θαύματα στο συγκεκριμένο θέμα: «Απλώστε το διάφανο τζελ για τα φρύδια Brow Set Clear της M.A.C στο περίγραμμα των χειλιών», λέει η makeup artist Luise Zizzo και το κραγιόν σας θα μείνει στη θέση του για ώρες.



Διαβάστε ακόμα

My Precious! Πώς θα φορέσετε σωστά τα metallics

Πώς θα κάνετε την τέλεια βάση μακιγιάζ

Άννα Αλμπάνη: tips & trends από την απόλυτη nail expert!