Kate Hudson: «Δεν είμαι υστερική με την ομορφιά μου»

Kate Hudson: «Δεν είμαι υστερική με την ομορφιά μου»

Η ηθοποιός μίλησε στη Huffington Post  

«Στα 20 μου, μάλλον δεν ήμουν και πολύ καλή με την επιδερμίδα μου», παραδέχτηκε στη συνέντευξή της η 33χρονη Kate Hudson. «Αργότερα βέβαια, άρχισα να σκέφτομαι πως θα πρέπει να αποφεύγω τον ήλιο, και πως μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω κάποια μάσκα ή λίγα παραπάνω facials».

«Με τον καιρό συνειδητοποίησα πως η επιδερμίδα μου δεν αντέχει πολύ επιθετική φροντίδα. Είμαι ένα κορίτσι που του αρκεί το σαπούνι και το νερό. Δηλαδή, χρησιμοποιώ ένα απαλό προϊόν καθαρισμού και δεν φοράω αυτά τα απίθανα σέρουμ. Απλά βάζω λίγη ενυδατική και κρέμα ματιών. Και βέβαια, πρέπει να πίνεις πολύ νερό και να κοιμάσαι καλά- και αυτό είναι τ δύσκολο στην υπόθεση».


Όπως και η μητέρα της, η Goldie Hawn, η Kate Hudson δεν τρελαίνεται να είναι πάντα στην τρίχα. «Θυμάμαι τη μητέρα μου να βάφεται διαστικά, χωρίς καθρέφτη, μέσα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου δεν ασχολείται... Και εγώ ποτέ δεν τρελαινόμουν με το μακιγιάζ, δεν είμαι η γυναίκα που θα κάτσει δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη- 5 με 15 λεπτά το πολύ χρειάζομαι για να ετοιμαστώ».



Διαβάστε ακόμα

Ποια σταρ πήγε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά και της βγήκαν πράσινα;

Beyoncé: Ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;

Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart