Golden Globes Beauty: Το χτένισμα της Emily Blunt

Golden Globes Beauty: Το χτένισμα της Emily Blunt

Η hair stylist Laini Reeves εξηγεί πώς το δημιούργησε, με προϊόντα Moroccanoil 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για red carpet looks και να μην βρίσκεται η Moroccanoil ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, καθώς είναι από τα πιο αγαπημένα brands των hair stylists του Hollywood και των stars.

Το ίδιο, φυσικά, συνέβη και στις Χρυσές Σφαίρες από όπου συνεχίζουν να έρχονται πληροφορίες για τις εμφανίσεις των celebrities. Η Emily Blunt, υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού, εμφανίστηκε με ένα χρυσό φόρεμα Michael Kors και ένα μοντέρνο hair look από την Laini Reeves για τη Μοroccanoil.

«Το φόρεμα της Emily ήταν τόσο καταπληκτικό και sexy που ήθελα να δημιουργήσω ένα minimal look που να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, με πολύ λάμψη», δήλωσε η Reeves η οποία εμπνεύστηκε την κομψή εμφάνιση της Audrey Hepburn στο "Breakfast at Tiffany's".

Πώς δημιούργησε το χτένισμα:

«Ξεκίνησα λούζοντας τα μαλλιά με Moroccanoil Extra Volume Shampoo και Moroccanoil Extra Volume Conditioner. Συνέχισα με το νέο Moroccanoil Volumizing Mousse για να δώσω όγκο και λάμψη αλλά και για ένα ευέλικτο, φυσικό κράτημα. Πρόσθεσα μία μικρή ποσότητα Moroccanoil Hydrating Styling Cream και της ζήτησα να αναποδογυρίσει το κεφάλι της για να στεγνώσω τα μαλλιά της τα ανάποδα. Χρησιμοποίησα τα δάχτυλά μου για να τα διαχωρίσω καθώς στέγνωναν. Στη συνέχεια, έπιασα τα μαλλιά της Emily σε ένα ψηλό ponytail εξακολουθώντας να χρησιμοποιώ τα δάχτυλα μου για να διατηρήσω αυτήν την "ανεμελιά" των μαλλιών, πέρασα γύρω από τη βάση του, στην κορυφή του κεφαλιού, μία φαρδιά τούφα. Τελειοποίησα το ponytail και ψέκασα από τη βάση προς τις άκρες με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium.

Στριφογυρίζοντας τις τούφες γύρω από τα δάκτυλά μου δημιούργησα ένα χαλαρό σινιόν γύρω από τη βάση χρησιμοποιώντας φουρκέτες. Ήταν πολύ σημαντικό το σινιόν να μην είναι ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο αλλά το κατάλληλο μέγεθος για να ταιριάζει με το προφίλ της Emily. Στο τέλος τράβηξα λίγο προς τα έξω μικρές τούφες για να πετύχω το σωστό σχήμα και μέγεθος. Για το τελείωμα, ψέκασα τη χτένα με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και τη χρησιμοποίησα για να απαλύνω την γραμμή του χτενίσματος.»


Photo Credit: Jason Merritt @ Getty Images



Διαβάστε ακόμα

Κούκλες οι μπούκλες!

H Moroccanoil δίνει ζωή στα λεπτά, άτονα μαλλιά

Moroccanoil Frizz Control: Στοπ στο φριζάρισμα