Drew Barrymore: «Είμαι η μεγαλύτερη λάτρης του μακιγιάζ στον πλανήτη»

Drew Barrymore: «Είμαι η μεγαλύτερη λάτρης του μακιγιάζ στον πλανήτη»

Με αφορμή το λανσάρισμα της προσωπικής της σειράς μακιγιάζ, η ηθοποιός μίλησε για τις beauty εμμονές της

«Δούλευα πάνω σε αυτή τη σειρά, την Flower, για ενάμιση χρόνο- τους 9 μήνες ήμουν έγκυος. Οπότε σε κάποιο επιπεδο ήταν και μια ρομαντική εμπειρία» είπε στο Into The Gloss η Drew Barrymore.

«Είμαι η μεγαλύτερη λάτρης του μακιγιάζ, αλλά δεν ξεχνάω ποτέ να κάνω ντεμακιγιάζ, θέλω να έχω φρέσκο πρόσωπο και να αφήνω το δέρμα μου να αναπνέει. Δεν φοράω μακιγιάζ όλη μέρα, κάθε μέρα. Μου αρέσει να αφήνω γυμνό το δέρμα μου- και πρέπει. Αλλά μου αρέσει όταν βγαίνω, να βάζω λιγο concealer και λιγο χρώμα στα χείλη- και συνήθως χρησιμοποιώ το κραγιόν και στα μάγουλα. Αυτά τα δύο προϊόντα χρησιμοποιώ και είμαι έξω απο την πόρτα. Αυτό το κόλπο με το κραγιόν που χρησιμοποιείται και σαν tint για τα μάγουλα είναι τέλειο, και τοσο απλό. Concealer βάζω κάτω από τα μάτια μου και πάντα βάζω λιγο και στο πηγούνι μου, μερικές φορές γύρω απο τη μύτη και όπου έχω σπυράκια.


Όσο για την φροντίδα της επιδερμίδας μου, έχω εμμονή με τα μαντηλάκια καθαρισμού Dickinson's Witch Hazel. Είναι σαν θεραπείες ομορφιάς- αλλά στο πόδι. Τα αγοράζω απο το φαρμακειο και βοηθούν πολύ την επιδερμίδα μου να μείνει καθαρή- ειναι απιθανα. Επίσης δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το balm επανόρθωσης Aquaphor. Το βάζω στα χείλη μου σα να μην υπάρχει αύριο. Έχω το μικρό tube, το μεγάλο βάζο- τα έχω όλα. Επισης λατρεύω την βούρτσα της Mason Pearson, θα πέθαινα χωρίς αυτήν. Δεν κάνω ποτέ τιποτα στα μαλλιά μου εκτός απο το να τα βουρτσίζω, και να εύχομαι το καλύτερο για κείνα. Αυτά είναι τα 3 πράγματα με τα οποία έχω εμμονή όσον αφορά στην ομορφιά μου.»


Διαβάστε ακόμα

Η μεταμόρφωση της Drew Barrymore

Drew Barrymore: Τι είπε για τη σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζεται να λανσάρει;