Ποια star σχεδιάζει για την Make Up For Ever;

Ποια star σχεδιάζει για την Make Up For Ever;

Μια ακόμα λαμπερή συνεργασία για το διάσημο beauty brand 

ricci1

Η ηθοποιός Christina Ricci βάζει την υπογραφή της σε ένα limited edition νεσεσέρ για την Make Up For Ever, που δημιουργήθηκε πάνω σε ένα ενδιαφέρον concept.


To αγαπημένο beauty brand ετοιμάζει ένα tour σε 9 μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, το Make up Bag Remix, με σκοπό να δείξει στις γυναίκες πώς να χρησιμοποιούν/αξιοποιούν τα καλλυντικά που ήδη έχουν και με αυτή την αφορμή συνεργάστηκε με την star για τη δημιουργία ενός συλλεκτικού αξεσουάρ.



«Μου άρεσε πολύ η συνεργασία με την Make Up For Ever για αυτό το νεσεσέρ γιατί είχα να σχεδιάσω κάτι που πραγματικά να χωράει όλα όσα χρειάζομαι μαζί μου όταν δεν ειμαι στο σπιτι», είπε η Ricci. «Η έμπνευσή μου ήταν ένα mix ανάμεσα στη hard rock και την υψηλή ραπτική, και πρόσθεσα αυτό το print με τα φλογερά χείλη γιατί λατρεύω το κόκκινο κραγιόν. Και γιατί σκέφτηκα πως θα έβαζε μια fun πινελιά χρώματος», είπε η ηθοποιός.


Info: Τα προϊόντα μακιγιάζ Make Up For Ever θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora (για το συγκεκριμένο νεσεσέρ δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα έρθει στην Ελλάδα)



Διαβάστε ακόμα

Katie Holmes: Με ποιο beauty brand μόλις υπέγραψε συνεργασία;

Kristen Stewart: Τα μυστικά του μακιγιάζ της

Anne Hathaway: Τι συνέβη με το μανικιούρ της στις Χρυσές Σφαίρες;