Pantene Pro-V Deep Moisture Souffle: απλά, υπέροχο!

Pantene Pro-V Deep Moisture Souffle: απλά, υπέροχο!

Ένας κρεμώδης, βελούδινος αφρός που μεταμορφώνει τα μαλλιά

Ειδικά μελετημένη για τα ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά, η σειρά Pantene Pro-V Απαλά και Μεταξένια επαναφέρει την τρίχα στα ιδανικά επίπεδα ενυδάτωσης, ανεξάρτητα από την ταλαιπωρία στην οποία υπόκειται καθημερινά.

New entry και πρωταγωνιστής της σειράς, είναι το Deep Moisture Souffle- Κρεμώδης Αφρός (Σουφλέ) Εντατικής Ενυδάτωσης- που δεν ξεβγάζεται, χαρίζει πλούσια αίσθηση πολυτέλεια ενώ η πρωτοποριακή του σύνθεση διεισδύει σε κάθε τρίχα χωριστά, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση.


«Προκειμένου να αναλάβει το ρόλο των χαμένων λιπιδίων των ξηρών μαλλιών, ο νέος Κρεμώδης Αφρός (Σουφλέ) Εντατικής Ενυδάτωσης έχει στη σύνθεσή του ένα μίγμα από 'ενισχυμένα ενυδατικά συστατικά' σχεδιασμένα έτσι, ώστε να εναποτίθενται και να διεισδύουν στην τρίχα» εξηγεί ο Dr Steve Shiel, PhD και μέλος Pantene Pro-V Hair Research Institute.

Ο νέος Κρεμώδης Αφρός (Σουφλέ) Εντατικής Ενυδάτωσης απλώνεται ομοιόμορφα στα μαλλιά, προσφέρει πενταπλάσια επίπεδα προ-βιταμίνης B5 σε σύγκριση με το σαμπουάν- άρα σούπερ εντατική ενυδάτωση- και τα αφήνει πιο απαλά, μεταξένια και ενυδατωμένα, άμεσα, ακριβώς μετά τη χρήση, ακόμη και μετά από 48 ώρες!

O hair stylist του Pantene Pro-V, Χρήστος Καλλανιώτης λέει για το προϊόν: «Με μεγάλο ενθουσιασμό δοκίμασα το νέο Κρεμώδη Αφρό (Σουφλέ) Εντατικής Ενυδάτωσης Pantene Pro-V. Έχει πάντα ενδιαφέρον να πειραματίζεται κανείς με προϊόντα με νέα σύνθεση και αυτό το προϊόν είναι πραγματικά πρωτοποριακό. Η κρεμώδης υφή του, απλώνεται ανάλαφρα στα μαλλιά. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι πλούσιο σε προ-βιταμίνη B5, η οποία διεισδύει στην τρίχα αφήνοντάς την άμεσα ενυδατωμένη, από τη ρίζα έως τις άκρες».

Το νέο προϊόν εντατικής ενυδάτωσης αξιολογήθηκε επίσης από τον ανεξάρτητο ερευνητικό οργανισμό TRI Princeton, ως προς την ικανότητά του να προλαμβάνει το στατικό ηλεκτρισμό που επίσης προκαλεί φριζάρισμα: «Στο Textile Research Institute, δοκιμάσαμε το νέο Κρεμώδη Αφρό (Σουφλέ) Εντατικής Ενυδάτωσης και διαπιστώσαμε ότι ήταν αποτελεσματικό στην πρόληψη της συσσώρευσης στατικού ηλεκτρισμού – ενός συνηθισμένου συμπτώματος των ξηρών μαλλιών», εξηγεί ο Dr Joel Coret, PhD και μέλος του Pantene Pro-V Hair Research Institute.

Όσο για την Ζέτα Μακρυπούλια, την πρέσβειρα του Pantene Pro-V, είπε: «Το φριζάρισμα είναι ο χειρότερος εχθρός για τα μαλλιά μου! Με τη νέα σειρά Pantene Pro-V Απαλά και Μεταξένια, τα ατίθασα μαλλιά είναι παρελθόν! Ακόμα και σε μια δύσκολη μέρα τα μαλλιά μου δεν με απογοητεύουν ποτέ, αφού διατηρούνται πάντα λεία και πολύ-πολύ απαλά! Ειδικά, με το νέο Κρεμώδη Αφρό (Σουφλέ) Εντατικής Ενυδάτωσης, το Pantene Pro-V φέρνει τις βιταμίνες στα μαλλιά! Η σύνθεση του, πλούσια σε προβιταμίνη B5, ενυδατώνει άμεσα τα μαλλιά μου και τους χαρίζει μεταξένια απαλότητα που διαρκεί! Είναι απλά τέλειο».