Μου μυρίζει... graffiti!

Μου μυρίζει... graffiti!

Τα αρώματα ck one εμπνέονται από την street art και έρχονται σε νέα, limited edition εκδοχή

Στο αρωματικό σύμπαν του Calvin Klein, το εμβληματικό ck one δεν μένει ποτέ το ίδιο. Αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής, μεταμορφώνεται και κάνει αίσθηση μέσα από τις συλλεκτικές εκδοχές του, που κάθε φορά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Αυτή τη σεζόν τα ck one εμπνέονται από την παγκόσμια γλώσσα της street art και έρχονται για εκείνον και εκείνην ως ck one shock street edition- δύο μοντέρνα κοκτέιλ, σε μπουκάλια που κάνουν αίσθηση.


Το ck one shock for her, είναι ένα αισθησιακό Floriental gourmand άρωμα, ένα mix από πορτοκάλι, μανταρίνι, περγαμόντο και μια ιδέα από δαμάσκηνο. Η ένταση δυναμώνει με τα καραμελωμένα βατόμουρα και την υγρή σοκολάτα ενώ τη μεθυστική υπογραφή του αρώματος βάζουν το αισθησιακό κεχριμπάρι μαζί με το πατσουλί, το σανδαλόξυλο και το μόσχο.

Στο ck one shock for him, ένα έντονο Oriental gourmand άρωμα, η εμπειρία ξεκινάει με εκρηκτικές νότες από δροσιστικό μοχίτο, δροσερό αγγούρι και ζωηρό κίτρο. Η καρδιά του χτυπά έντονα με νότες από μπαχαρικά, γεράνι και κακάο, ενώ η βάση του παραδίνεται στις κρεμώδεις νότες βανίλιας, tonka και toffee.


Όσο για το μπουκάλι τους, το κλασικό μπουκάλι του ck one έγινε καμβάς πάνω στον οποίο άφησαν το στίγμα τους αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες γκράφιτι, όπως η Miss 163 και ο Fable. Εμπνευσμένοι από αυτή την street art, εκφράζουν τη δική τους, αυθεντική αντίληψη της μάρκας: μια πιο θηλυκή, χαρούμενη εκδοχή για εκείνη πάντα με το χαρακτηριστικό έντονο φούξια χρώμα και μια πιο άγρια και μυστηριώδη εκδοχή για εκείνον, με πρωταγωνιστή το φλούο πράσινο.