Τα μυστικά λάμψης των stars στο κόκκινο χαλί

Τα μυστικά λάμψης των stars στο κόκκινο χαλί

Από την beauty guru του Hollywood, Abigeil James

Ένα Twitter master class σε συνεργασία με το βρετανικό Marie Claire έδωσε μετά τα SAG Awards η Abigeil James, η οποία μοιράστηκε κάποια από τα μυστικά ομορφιάς των stars που έχει στο πελατολόγιό της. Ρίξτε μια ματιά και κλέψτε ιδέες!

Naomi Watts: «Το μυστικό της τέλειας επιδερμίδας της; Ο θαυματουργός χυμός από αγγούρι, λεμόνι, τζίντζερ, σέλερι και μήλο, ενισχυμένος με αβοκάντο!»

Jennifer Garner: «Οξυγονοθεραπεία, το απόλυτο εργαλείο για ενυδατωμένη, νεανική, ελαστική επιδερμίδα- αυτό είναι το μυστικό της για λάμψη»

Jayma Mays: «Η πρωταγωνίστρια του Glee είχε ένα υπέροχο, λαμπερό πρόσωπο. Χρησιμοποιεί το serum Kerstin Florian, ένα ονειρεμένο προϊόν»

Μυστικό για λαμπερό βλέμμα: «Βάλτε την κρέμα ματιών στο ψυγείο, φορέστε τη μόνο το πρωί και χρησιμοποιήστε ένα κρύο κουτάλι για να μειώσετε το πρήξιμο στα μάτια. Και πάντα να βάζετε και μια φέτα αγγούρι»

Για να σιγουρευτείτε πως το κραγιόν σας θα μείνει σταθερό: «Το MAC Prep & Prime είναι απολύτως απαραίτητο. Επίσης απαραίτητο είναι να έχετε υγιή, ενυδατωμένα χείλη. Τρίψτε τα απαλά με μια στεγνή οδοντόβουρτσα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, αφήστε τα χείλη σας να αναπνέουν, αφήστε τα γυμνά. Και πίνετε πολύ νερό!»



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Claire Danes

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Anne Hathaway με 4 βήματα

Backstage Beauty: το μακιγιάζ στο show Dior Couture