Σωστή στοματική υγιεινή: Η AIM είναι... κάθετη!

Σωστή στοματική υγιεινή: Η AIM είναι... κάθετη!

Και το αποδεικνύει σχεδιάζοντας τη νέα οδοντόβουρτσα Aim Vertical Expert

Σύμφωνα με τις στατιστικές, ένα από τα πράγματα που δεν σκεφτόμαστε όταν βουρτσίζουμε τα δόντια μας είναι... το βούρτσισμα. Αυτό σημαίνει πως απλά επαναλαμβάνουμε μηχανικά και μονότονα την ίδια πάντα οριζόντια κίνηση χωρίς να υπολογίζουμε συνειδητά τα οφέλη που θα είχε για την καθαριότητα των δοντιών μας η αλλαγή της σε κάθετη!


Έτσι η AIM καινοτομεί για μια ακόμη φορά, παρουσιάζοντας τη νέα AIM Vertical Expert, την πρώτη οδοντόβουρτσα που σχεδιάστηκε ειδικά για να διευκολύνει την κάθετη κίνηση στο βούρτσισμα των δοντιών. Ο λόγος που μια οδοντόβουρτσα σχεδιάζεται ακριβώς για αυτή την κίνηση είναι πως τη συνιστούν οι περισσότεροι οδοντίατροι - μόνη της ή σε συνδυασμό και με άλλες τεχνικές– καθώς απομακρύνει αποτελεσματικά τις τροφές τόσο από τα δόντια, όσο και από τη γραμμή των ούλων καθώς και από τα μεσοδόντια διαστήματα.


Η νέα ΑΙΜ Vertical Expert διαθέτει ειδική εργονομική λαβή και επαναστατική κεφαλή, η οποία διαθέτει θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας, ώστε να «υπενθυμίζεται» και να διευκολύνεται η ελαφριά περιστροφή της κατά το βούρτσισμα και έτσι να επιτυγχάνεται η κάθετη κίνηση των θυσάνων πάνω στα δόντια. Επιπλέον, απομακρύνει έως και 99% την πλάκα μετά από ένα μόνο βούρτσισμα, προσφέρει καθαρισμό ακριβείας στα μεσοδόντια διαστήματα χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες της- με δυο λόγια: είναι το απόλυτο εργαλείο στοματικής υγιεινής στο σπίτι!