Το νέο Axe Apollo... απογειώνει- κυριολεκτικά!

Το νέο Axe Apollo... απογειώνει- κυριολεκτικά!

Το νέο, απόλυτα αρρενωπό άρωμα στέλνει 1 Έλληνα στο διάστημα- δείτε πώς

Μια νέα άφιξη έρχεται στη γκάμα του AXE και μαζί της φέρνει το μεγαλύτερο project που έχει αναλάβει και υλοποιήσει ποτέ ένα brand. Ο λόγος για το AXE Apollo, ένα σαγηνευτικό κλασικό ανδρικό και δροσερό άρωμα, που συνδυάζει φασκόμηλο, κυδώνι και μανταρίνι με τονωτική λεβάντα, βιολέτα και ίριδα ενώ στη βάση του κυριαρχούν το κρεμώδες σανδαλόξυλο και το κασμίρι.

Το AXE Apollo θέλει να αναδείξει τον ήρωα που κρύβει ο κάθε άνδρας μέσα του και έτσι προσκαλεί τους fans του σε μια μοναδική εμπειρία: Την αποστολή «Axe Apollo Space Academy» η οποία θα στείλει 22 τυχερούς- ανάμεσά τους και έναν τυχερό Έλληνα- σε ένα πραγματικό ταξίδι στο διάστημα! Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, θα διαγωνιστεί προκειμένου να κερδίσει μία θέση στο Global Spacecamp της AASA και, μέσα από ένα παιχνίδια διαδραστικό, θα περάσει από 3 στάδια δοκιμασίας, τα οποία και θα ορίσουν τον ένα και μοναδικό τυχερό που θα διαγωνιστεί μαζί με 21 άλλους υποψήφιους από όλο τον κόσμο.

Τα προκριματικά στάδια που πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι ήρωες για να επιτύχουν το στόχο τους, έχουν αγωνία, απαιτούν ταχύτητα και πολλή φαντασία:

Στο πρώτο στάδιο... (Φεβρουάριος-Μάιος)
Οι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της AXE APOLLO SPACE ACADEMΥ www.axeapollo.com και να παρακινήσουν τους φίλους τους να τους ψηφίσουν. Οι 50 πρώτοι με τις περισσότερες ψήφους θα προχωρήσουν στο δεύτερο στάδιο... όπου η τύχη βρίσκεται στα χέρια των φίλων τους!

Στο δεύτερο στάδιο... (Ιούνιος-Ιούλιος)
Το AXE APOLLO, μέσω εφαρμογής στη σελίδα του στο Facebook, καλεί τους 50 «επίλεκτους» υποψήφιους να πάρουν μέρος σε ένα ψηφιακό social διαγωνισμό, που θα έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην τελική πεντάδα! Κριτές θα είναι το δικό τους κοινό – οι φίλοι τους και επιτροπή AXE που μαζί θα καταλήξουν και θα καθορίσουν την τελική 5άδα που περνά στο τρίτο στάδιο της μεγάλης δοκιμασίας!

Στο τρίτο στάδιο της μεγάλης δοκιμασίας (Iούλιος-Δεκέμβριος 2013)
Η AXE APOLLO SPACE ACADEMY αναλαμβάνει την «εκπαίδευση» και γνωριμία των 5 υποψηφίων στο κοινό, καθώς αυτό θα αποφασίσει τον τυχερό που θα στείλει στο διάστημα. Ο Έλληνας υποψήφιος με τις περισσότερες ψήφους, θα «φοιτήσει» σε πρώτη φάση, στο Global Spacecamp της AASA στην Αμερική και, σε δεύτερη, θα διαγωνιστεί για μία θέση στο διάστημα!

Η σειρά περιλαμβάνει το Axe Apollo eau de toilette 50ml, Axe Apollo spray 150ml, Axe Apollo dry spray 150ml, Axe Apollo roll-on 50ml, Axe Apollo after shave 100ml και
Axe Apollo shower.