Φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα με μια κίνηση

Φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα με μια κίνηση

Αυτό υπόσχεται το νέο concealer Phyto Cernes Eclat της Sisley

Με το νέο της concealer η Sisley δίνει τη δική της απάντηση στους μαύρους κύκλους και το οίδημα κάτω από τα μάτια, μια φόρμουλα που δρα ως εντατική καλλυντική φροντίδα και ταυτόχρονα καμουφλάρει και κάνει το βλέμμα να δείχνει ξεκούραστο και φωτεινό.

Στη σύνθεση του νέου Phyto Cernes Eclat πρωταγωνιστούν τα πιο εκλεκτά βοτανικά εκχυλίσματα που βοηθούν στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή των ματιών, με τη βοήθεια της καφείνης μειώνει αισθητά το πρήξιμο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντατική ενυδάτωση ώστε η ευαίσθητη επιδερμίδα να παραμένει ελαστική και νεανική.

Ταυτόχρονα, τα pigments νέας γενιάς που περιέχει εξουδετερώνουν απόλυτα τους μαύρους κύκλους και τη σκιά γύρω από τα μάτια, τα μικροσφαιρίδια λάμψης διαχέουν ομοιόμορφα το φως και όλα αυτά, στην πιο μεταξένια υφή που μπορείτε να φανταστείτε, η οποία γλιστράει απαλά και απλώνεται τέλεια. Extra bonus: το μεταλλικό άκρο του, που είναι ιδανικό για μασάζ, και βοηθάει ακόμα περισσότερο στην αποσυμφόρηση της περιοχής. Tip από τους ειδικούς της Sisley: για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε το Phyto Cernes Eclat στο ψυγείο.