Sui He: Το νέο πρόσωπο της Shiseido

Sui He: Το νέο πρόσωπο της Shiseido

Μίλησε στη Vogue για τη νέα της συνεργασία, για ομορφιά και όσα την κάνουν χαρούμενη

«Να χαλαρώνω, να απολαμβάνω τη φύση και να γελάω- αυτά με αναζωογονούν και με κάνουν ευτυχισμένη» είπε στη συνέντευξή της η Sui He, το διάσημο μοντέλο που πλέον πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες της Shiseido. «Πιστεύω πως οταν είμαι χαρούμενη τότε δείχνω και όμορφη... Θέλω να γελάω δυνατά κάθε μέρα».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και αψεγάδιαστη, η He αποκάλυψε πως ακολουθεί πιστά ένα πρόγραμμα φροντίδας με πέντε βήματα, ένα λάδι καθαρισμού, έναν αφρό καθαρισμού, λοσιόν, serum και κρέμα- γιαυτό και είναι η ιδανική μούσα για το αγαπημένο Ιαπωνικό beauty brand.

«Πάντα είχα εμμονή με την περιποίηση της επιδερμίδας, οπότε το να εκπροσωπώ τη Shiseido, αυτή την τόσο μεγάλη εταιρεία, είναι και τιμή μου αλλά και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αγαπώ την αίσθηση που έχει η επιδερμίδα μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Shiseido. Και καθώς η καριέρα μου ξεκίνησε στην Ασία και εξελίχθηκε σε διεθνές επίπεδο, νιώθω μια δυνατή σύνδεση με τη Shiseido, γιατί η εταιρεία αναπτύχθηκε και εκείνη με έναν παρόμοιο τρόπο τα τελευταία 140 χρόνια».

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα λάμψης με πορτοκάλι

Πώς θα κάνετε το τέλειο mani: Tips από τον celebrity nail expert Tom Bachik