Απόλυτη ιεροτελεστία χαλάρωσης

Απόλυτη ιεροτελεστία χαλάρωσης

Το νέο treatment του Le Hammam είναι η πιο απολαυστική απόδραση στην καρδιά του χειμώνα- δοκιμάστε το! 

Αρμονία, γαλήνη, μοναδικές τεχνικές μασάζ, αρώματα που χαίδεύουν τις αισθήσεις και διώχνουν το άγχος: στην μαγική ατμόσφαιρα του Le Hammam μπορείτε να απολαύσετε κάποια από τα καλύτερα treatmets της πόλης- και αυτή είναι η ιδανική εποχή για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με μια υπέροχη ιεροτελεστία χαλάρωσης.

Με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων, το Le Hammam βάζει στο μενού του το νέο τελετουργικό Rituel Sensoriel Avec Bougie de Bassage- το οποίο σας προτείνουμε να απολαύσετε με το άλλο σας μισό ή απλά να το προσφέρετε ως δώρο στον εαυτό σας.

Το treatment ξεκινάει με ένα αρωματικό ατμόλουτρο και συνεχίζεται με μια εξωτική απολέπιση με χαβανέζικη ζάχαρη sucre de lisage, σπόρους σταφυλιού και ίνες bambou,αρωματισμένη σε αιθέρια έλαια από καραμελώμενα κάστανα, ανατολίτικο σανταλόξυλο, κεχριμπάρι σοκολάτα και κόκκινα μούρα. Χαρίζει στο δέρμα σας βαθιά αποτοξίνωση ,λάμψη και μοναδική ενυδάτωση. Επόμενο βήμα, το μασάζ με ζεστό αρωματικό κερί: ένα απολαυστικό μασάζ με ζεστό αρωματικό κερί που ρέει πάνω στα ενεργειακά κανάλια και ξεμπλοκάρει ψυχικούς και σωματικούς πόνους. Ένα μασάζ με ολιστική προσέγγιση που χαρίζει απόλυτη χαλάρωση μέσα από μια μοναδική ισορροπία μεταξύ της ζεστής αρωματισμένης υφής του κεριού και των ανακουφιστικών μαλάξεων που ξεμπλοκάρουν όλη την συσσωρευμένη ένταση. Ένα αρωματισμένο πέπλο από μεθυστικό άρωμα, που θα σας τυλίξει για το υπόλοιπο της ημέρας απογειώνοντας τις αισθήσεις σας! Το treatment διαρκεί 90 λεπτά και κοστίζει 80 ευρώ το άτομο, ειδικά για την εβδομάδα 9-02-13 έως 16-02-13

Extra bonus: Τα τελετουργικά για την συγκεκριμένη εβδομάδα συνοδεύονται με Welcome drink Rose Champaign με φρούτα του δάσους και Finger food Mouse de crème citronnée, saumon fumé et épices- Mouse de volaille marinée au curry.

(Για ραντεβού και πληροφορίες: 210-6233141-142-143, www.lehammam.gr)