Jessica Stam: 3 μυστικά ομορφιάς του διάσημου μοντέλου

Jessica Stam: 3 μυστικά ομορφιάς του διάσημου μοντέλου

Μίλησε στο Τ των New York Times από τα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη

Η Καναδέζα Jessica Stam περπατάει στα catwalks των μητροπόλεων της μόδας τα τελευταία 10 χρόνια και είναι ένα από τα πιο διάσημα και περιζήτητα μοντέλα. Δείτε τι είπε στο περιοδικό T των New York Times για τις καθημερινές συνήθειες ομορφιάς της

Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της που ταλαιπωρείται συνεχώς από τη διαδικασία μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ

Πρώτα απ'ολα πίνω πολύ νερό- αυτό είναι το πιο βασικό. Επίσης, προσπαθώ να κοιμάμαι οκτώ ώρες κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας- αν και δεν τα καταφέρνω πάντα. Όταν κάνω ντεμακιγιάζ δεν μου αρέσει να τρίβω το πρόσωπό μου με τα μαντηλάκια- οπότε, προσπαθώ οποτε μπορώ να βρίσκω ένα νιπτήρα και να πλένω το πρόσωπό μου με ένα απαλό προϊόν καθαρισμού και νερό.

Μust have για τη φροντίδα του προσώπου της

Λατρεύω το προϊόν καθαρισμού της One Love Organics. Για ενυδάτωση χρησιμοποιώ μια εντελώς φυσική φόρμουλα της Antonia Burrell που λέγεται Cream Supreme. Όταν ταξιδεύω, φοράω πάντα ένα καλό serum για τα μάτια, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ του Shu Uemura. Και πάντα έχω μαζί μου ένα ενυδατικό spray για το πρόσωπο.

Πώς χαλαρώνει μετά από τα fashion shows

Κάνω οπωσδήποτε ένα facial με την Dangene στο Core Club. Μου αρέσει να καθαρίζω εντελώς την επιδερμίδα μου, και εκείνη έχει τον τρόπο να βγάζει το μακιγιάζ από τους πόρους μου!

Διαβάστε ακόμα

Ombre γαλλικό στο show του οίκου Rodarte

Το Urban Hippie look στο show του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2013

Get the look: το απόλυτο sleek στο show DKNY για το Φθινόπωρο 2013