Νέες αφίξεις στο Carelab by attica!

Νέες αφίξεις στο Carelab by attica!

Τρία πολύ ενδιαφέροντα brands περιποίησης σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε

Το Carelab by attica είναι ένα πολύ ενδιαφέρον concept που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, πρώτα στο ισόγειο του attica Golden Hall και πρόσφατα στο ισόγειο του attica Πανεπιστημίου. Εδώ, σε έναν μοντέρνο, μίνιμαλ χώρο, βρίσκετε συγκεντρωμένες τις πιο εκλεκτές προτάσεις σε ομορφιά, διατροφή και παιδική φροντίδα, οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.

Η σεζόν ξεκινάει με την άφιξη 3 νέων brands, που είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς στο εξωτερικό: η Crabtree & Evelyn, πρωτοπόρος στα βοτανικά σκευάσματα για 40 χρόνια, συνδυάζει ό,τι καλύτερο διαθέτιε η φύση και η επιστήμη, την παράδοση και την καινοτομία, για να δημιουργήσει ωφέλιμα και πολυτελή προϊόντα περποίησης σώματος αλλά και αρωματικά είδη για το σπίτι. Με συλλογές εμπνευσμένες από άνθη και φυτά των βρετανικών κήπων, κυρίως, η Crabtree & Evelyn δημιουργεί απολαυστικά και ευεργετικά προίόντα φροντίδας για την επιδερμίδα και τις αισθήσεις.

Επόμενη άφιξη, τα αμερικάνικα δερμοκαλλυντικά Neostrata, από τα πιο αγαπημένα των δερματολόγων διεθνώς. Βασισμενα σε προηγμένες επιστημονικές έρευνες και συσταιτκά νέας γενιάς, τα Neostrata προσφέρουν λύσεις για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, μέσα από 4 σειρές που στοχεύουν: στην Ανανέωση, την Αποκατάσταση, την Βελτίωση της Υφής και τις Ειδικές Ανάγκες του Δέρματος. Στο Carelab by attica θα βρείτε αποκλειστικά και την ολοκαίνουρια σειρά Neostrata Skin Active που συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της αντιγήρανσης, σε μία μόνο σύνθεση.

Τέλος, η Ahava, η μάρκα που έχει ταυτιστεί με τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η Νεκρά Θάλασσα στην περιποίηση του δέρματος. Στην καρδιά των προϊόντων της βρίσκεται το Osmoter, ένα μοναδικό μείγμα μεταλλικών στοιχείων που βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, προστατεύει από τις ακτίνες UV και αυξάνει σημαντικά την υγρασία, διατηρώντας το δέρμα νεανικό και λαμπερό.

Διαβάστε ακόμα

Carelab by attica: Εδώ θα ανακαλύψετε μυστικά ευ ζην!

Μόλις άνοιξε: το 2ο Carelab by attica