Μαύροι κύκλοι: Η Shiseido έχει τη λύση σε ένα βαζάκι!

Μαύροι κύκλοι: Η Shiseido έχει τη λύση σε ένα βαζάκι!

Το Anti-Dark Circles Eye Treatment δρα στην καρδιά του προβλήματος

Οι λεγόμενοι "μαύροι κύκλοι", οι οποίοι δεν είναι μαύροι αλλά διαφοροποιούνται σε χρώμα, ανάλογα με την αιτία που τους προκαλεί, είναι ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα που έχει να λύσει η κοσμετολογία.

Οι σκούροι καφέ κύκλοι, εντοπίζονται συνήθως στα άνω βλέφαρα και τις ώριμες επιδερμίδες και σχηματίζονται λόγω της συσσώρευσης πλεονάζουσας μελανίνης, η οποία είναι ορατή κάτω από τη λεπτή επιδερμίδα των βλεφάρων. Οι μπλε κύκλοι εμφανίζονται συνήθως στα κάτω βλέφαρα και υποδηλώνουν ανεπαρκή μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, δηλαδή έλλειψη οξυγόνου. Εξαιτίας αυτής, το κόκκινο χρώμα της αιμοσφαιρίνης αλλοιώνεται και αποκτά ένα μπλε τόνο, ο οποίος φαίνεται μέσα από τη διάφανη επιδερμίδα των βλεφάρων.

Η Shiseido μελέτησε τους μηχανισμούς δημιουργίας των μαύρων κύκλων, συγκέντρωσε τα πιο δραστικά συστατικά των εργαστηρίων της και δημιούργησε ένα στοχευμένο treatment: το Anti-Dark Circles Eye Treatment δρα στη μελανίνη χάρη στα συστατικά πολλαπλής δράσης Potassium Methoxysalicylate (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) και τη βιταμίνη C, που ρυθμίζουν και περιορίζουν την παραγωγή μελανίνης σε δύο επίπεδα. Επιπλέον, δρα στη μικροκυκλοφορία μέ το εκχύλισμα Rice bran oil, γνωστό και ως γ-ορυζανόλη, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα Ηawthorn , που διεγείρουν την μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων. Τέλος, το συστατικό Hydroluminizing Powder (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) ενισχύει τη διάχυση του φωτός, με αποτέλεσμα την εξασθένιση του χρώματος των μαύρων κύκλων, βελτιστοποιεί την κάλυψη και χαρίζει ματ όψη, δίνει φωτεινότητα και ζωντάνια στο βλέμμα και προσφέρει εντατική ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών.

Χρησιμοποιώντας συστηματικά το Anti-Dark Circles Eye Treatment της Shiseido, σε 2 εβδομάδες η περιοχή γύρω από τα μάτια ενυδατώνεται και αναζωογονείται, σε 4 εβδομάδες οι μαύροι κύκλοι γίνονται λιγότερο ορατοί ενώ σε 8 εβδομάδες ο τόνος της επιδερμίδας γίνεται ομοιογενής και νεανικός και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται αισθητά.