True or Falsies?

True or Falsies?

Η Maybelline New York λανσάρει τη νέα, επαναστατική μάσκαρα Volum'Express The Falsies Feathers

Η Maybelline New York έχει αδυναμία στις μάσκαρα. Δεν σταματά να ακούει τις επιθυμίες μας, να εξελίσσει τις φόρμουλές της, να σχεδιάζει όλο και πιο προχωρημένα βουρτσάκια και τελικά να μας προσφέρει το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε.

Αυτή τη φορά έρχεται μια μάσκαρα που υπόσχεται να μας χαρίσει ονειρεμένες, μακριές βλεφαρίδες σαν ψεύτικες- αλλά έχει ένα έξτρα πλεονέκτημα: είναι εντελώς αέρινη, παρά το έντονο αποτέλεσμα που προσφέρει. Η νέα Volum'Express The Falsies Feathers έχει πρωτότυπη gel-mousse σύνθεση και 40% λιγότερο κερί, ώστε να γλιστράει στις βλεφαρίδες, να τις αγκαλιάζει με χρώμα αλλά χωρίς να τις βαραίνει ή να τις κάνει σκληρές. Το βουρτσάκι της είναι εύκαμπτο και πλούσιο, ώστε να τοποθετεί ομοιόμορφα το χρώμα, να δίνει μήκος και να διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, φτάνοντας ακόμα και στις πολύ μικρές τριχούλες στην εξωτερική γωνία των ματιών.

Αποτέλεσμα: πλούσιο χρώμα χωρίς κόμπους, βλεφαρίδες πυκνές και απαλές σαν... πούπουλο! Τι άλλο να ζητήσουμε από την μάσκαρα που θα μπει στο νεσεσέρ μας;

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: Το μακιγιάζ στο show DKNY

Super Stay Powder 24h: Ήρθε για να μείνει!

Αυτά είναι 5 από τα πιο καυτά trends της χρονιάς στο μακιγιάζ!