Leona Lewis: Αναλαμβάνει δράση για τη The Body Shop!

Leona Lewis: Αναλαμβάνει δράση για τη The Body Shop!

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι η νέα Brand Activist της εταιρείας καλλυντικών

Εφτά χρόνια με το θρίαμβό της στο βρετανικό X Factor, η Leona έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους κι έχει κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βραβείων και υποψηφιοτήτων. Παρ' όλα αυτά, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, είναι προσγειωμένη και αφοσιωμένη στα «πιστεύω» της. Αγαπάει τα ζώα, είναι χορτοφάγος εδώ και χρόνια κι έχει μια κατασταλαγμένη άποψη για την ομορφιά χωρίς βαναυσότητα- με άλλα λόγια, η στάση ζωής της ταιριάζει απόλτηα με τη φιλοσοφία της The Body Shop.

Από αυτή τη σεζόν, λοιπόν, η Leona Lewis ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία καλλυντικών και ως Brand Activist είναι έτοιμη να συνεισφέρει κι εκείνη στην παγκόσμια εκστρατεία της The Body Shop και της Cruelty Free International για την απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς για πάντα, ως συνέχεια της απαγόρευσης τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τις 11 Μαρτίου του 2013.

Έδωσε το όνομά της σε μια αποκλειστική Χωρίς Βαναυσότητα Σε Ζωα, σειρά μακιγιάζ περιορισμένης κυκλοφορίας και σε ένα δημοφιλές άρωμα. Η σειρά μακιγιάζ αποτελείται από 100% φυτικές φόρμουλες, σε υπέροχες αποχρώσεις. Όσο για τη συσκευασία τους, απεικονίζουν ένα ελάφι ως σύμβολο εορτασμού για τη The Body Shop που χρησιμοποίησε το συνθετικό musk στα προϊόντα της αντί για το musk που λαμβάνεται από τους αδένες ελαφιού.

« Έχω πάθος για την ομορφιά και υπερασπίζομαι πάντα τα δικαιώματα των ζώων. Γι αυτό το λόγο, ασχολούμαι ιδιαίτερα με την προέλευση των προϊόντων που χρησιμοποιώ. Η The Body Shop διαθέτει "ηθικά" προϊόντα χωρίς βαναυσότητα σε ζώα, τα οποία περιέχουν εκπληκτικά συστατικά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Αυτό είναι που εννοούμε όταν λέμε Beauty with Heart. Η συνεργασία λοιπόν ήταν κάτι φυσικό να συμβεί!» δήλωσε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Όσο για τα αγαπημένα της προϊόντα από τη The Body Shop, ξεχώρισε 5: «Λατρεύω το Tea Tree Cool & Creamy Wash γιατί καταπολεμά τα σπυράκια χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Περιέχει εξαιρετικά αγνό έλαιο τεϊόδενδρου από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στην Κένυα. Χρησιμοποιώ το ίδιο ενυδατικό προϊόν εδώ και χρόνια, την Vitamin E Moisture Cream – και δεν το αλλάζω με τίποτα. Απορροφάται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα μου υπέροχα απαλή και ανανεωμένη, ειδικά μετά από ξενύχτι. Δε χρειάζεστε πολλή ποσότητα, μια συσκευασία διαρκεί αιώνες! Τα The Body Shop Beautifying Oils είναι πραγματική τροφή για την επιδερμίδα και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά. Το αγαπημένο μου είναι το Brazil Nut. Έχει υπέροχο άρωμα και περιέχει έλαιο Βραζιλιανών καρύων από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στο Περού. Το Drops of Youth το δοκίμασα οταν έμαθα πως πωλείται ένα μπουκάλι κάθε λεπτό. Και πράγματι, κάνει την επιδερμίδαεξαιρετικά λεία και ελαστική ενώ περιέχει 98% οργανικά συστατικά, όπως το έλαιο babassu από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στη Βραζιλία. Και βέβαια, ανέκαθεν ήμουν fan των Body Butter γιατί είναι τόσο πλούσια και ενυδατικά. Το αγαπημένο μου είναι το Coconut γιατί έχει παραδεισένιο άρωμα και περιέχει βούτυρο βουτυροσπέρμου από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στην Γκάνα.»

Η Limited Edition Collection by Leona Lewis θα είναι διαθέσιμη σε όλατα καταστήματα The Body Shop στην Ελλάδα, στο τέλος Απριλίου.

Διαβαστε ακόμα

Έρχονται: Νέα, υπέροχα Eau de Toilette από την The Body Shop

The Body Shop: Tea Tree Pore Minimiser

Νέα άφιξη: BB Cream με υπογραφή της The Body Shop