Βρήκαμε: Το μαγικό "στυλό" που σβήνει τις δυσχρωμίες

Βρήκαμε: Το μαγικό "στυλό" που σβήνει τις δυσχρωμίες

Ήρθε από τα εργαστήρια της La Prairie και δίνει ομοιομορφία στην επιδερμίδα

Τον Σεπτέμβριο του 2010, η La Prairie λάνσαρε τη συλλογή White Caviar Illminating Système με τρία επαναστατικά προϊόντα ειδικά μελετημένα να διορθώνουν τον ανομοιογενή τόνο, τις καφέ κηλίδες και τη θαμπάδα της επιδερμίδας.


Και τώρα η συλλογή εμπλουτίζεται με 3 ακόμα πιο στοχευμένες φόρμουλες, με ακόμα πιο προηγμένους παράγοντες φωτεινότητας και σύσφιξης καθώς και το Ολιγοπεπτίδιο-68, που ενισχύει την φωτεινότητα του δέρματος. Παράλληλα, εκχύλισμα ελβετικού βλαστού κάρδαμου (Swiss Garden Cress Sprout Extract) αποχρωματίζει τις υπάρχουσες καφέ κηλίδες και προλαμβάνει την μελλοντική εμφάνιση και τον σχηματισμό νέων ενώ η βιταμίνη C και το εκχύλισμα ρίζας από γλυκόριζα εμποδίζουν την ενεργοποίηση του ενζύμου της τυροσινάσης, αναστέλλοντας έτσι την παραγωγή μελανίνης.


Όμως η La Prairie δεν σταμάτησε εδώ: οι νέες συνθέσεις της σειράς White Caviar Illminating Système εμπλουτίζονται με τα πολύτιμα εκχυλίσματα Χρυσού χαβιαριού, τα οποία προσφέρουν απόλυτη σύσφιξη και ενυδάτωση. Τα εκχυλίσματα αυτά προέρχονται από περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένες και βιοτεχνολογικά τεχνητές φάρμες, περιλαμβάνουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και συμβάλλουν στην ενίσχυση των αντι-οξειδωτικών και της άμυνας του δέρματος, ενώ παράλληλα ενισχύουν και την σύσφιξη της επιδερμίδας. Τέλος, το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie, από γλυκοπρωτεΐνες, εκχυλίσματα Horsetail και Ginseng, ενισχύει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, ενυδατώνει και ενεργοποιεί με θρεπτικά συστατικά που ενθαρρύνουν τη βέλτιστη λειτουργία και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα είναι και το White Caviar Spot Treatment, ένα υπέρκομψο και σούπερ δραστικό "στυλό" που αποχρωματόζει τοπικά και με ακρίβεια τις καφέ κηλίδες χωρίς να επηρεάζει τη γύρω περιοχή του δέρματος. Πρόκειται για την πιο ισχυρή θεραπεία λεύκανσης στη συλλογή White Caviar Illuminating Système, μια λεπτόρρευστη, απορροφητική και διάφανη φόρμουλα που στοχεύει στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος, μειώνοντας αισθητά τις καφέ κηλίδες.