Ήρθε: Το νέο άρωμα Burberry Body Tender

Ήρθε: Το νέο άρωμα Burberry Body Tender

Με πρόσωπο την Cara Delevingne στην πρώτη της καμπάνια για άρωμα 

«Το Burberry Body είναι ένα ελιξίριο που αιχμαλωτίζει όλες τις διαφορετικές πλευρές του Burberry girl. Με το Body Tender θελήσαμε να εξερευνήσουμε και να αναδείξουμε τις πιο απαλές, πιο παιχνιδιάρικες πλευρές της, δίνοντας μια αέρινη θηλυκότητα τόσο στο ίδιο το άρωμα όσο και στην καμπάνια. Με τη φυσική ομορφιά και την ενέργειά της, η Cara έλαμπε δίπλα στο μοναδικό αρχιτεκτονικό τοπίο του Λονδίνου», είπε ο Christopher Bailey, Chief Creative Officer του οίκου Burberry.

Νέα αφιξη στην οικογένεια Burberry Body, το Body Tender είναι μια διαφορετική, πιο ελαφριά εκδοχή του best seller αρώματος, μια πλευρά του πιο ανέμελη και φωτεινή. Ανοίγει με αναζωγονητικές νότες από λεμόνι, μήλο και αψέντι, συνεχίζει με ντελικάτο τριαντάφυλλο, γιασεμί και σανδαλόξυλο και στο τέλος, νότες από κασμίρι,amber και musk αγκαλιάζουν την επιδερμίδα με την ζεστασιά και τη θηλυκότητά τους.

Στην καμπάνια του πρωταγωνιστεί η Cara Delevingne, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Mario Testino σε ένα γιωτ στον Τέμεση φορώντας το χαρακτηριστικό trenchcoat του οίκου Burberry. Όσο για το soundtrack του video, είναι το "Happy Together" (κομμάτι των The Turtles του 1967) που ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο από τη Misty Miller για τον οίκο Burberry (το οποίο έντυσε μουσικά και το show Burberry Prorsum για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013).