Prova Generalle: Τι looks θα δούμε στα catwalks της Mercedes Benz Athens Xclusive Designers Week;

Prova Generalle: Τι looks θα δούμε στα catwalks της Mercedes Benz Athens Xclusive Designers Week;

Η Make Up For Ever είναι για 4η χρονιά επίσημος χορηγός μακιγιάζ

Όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την φετινή AXDW που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου- 01 Απριλίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις προτάσεις καταξιωμένων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/14

Η επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ Make Up For Ever συνεχίζει την "παράδοση" να επιμελείται τα looks των μοντέλων των ταλαντούχων Ελλήνων Σχεδιαστών, με επικεφαλής makeup artist και εμπνευστή των διαφορετικών προτάσεων, τον αγαπημένο μας και υπερ-ταλαντούχο Εμμανουήλ Αποστολάκη.

Η prova generalle έγινε στο κατάστημα Sephora, Ερμού 24, λίγες μέρες πριν, και εμείς ρίξαμε μια κλεφτή ματιά. Εκεί είδαμε τους γνωστούς σχεδιαστές Celebrity Skin, Ratt by Rita Attalla, Panos Apergis, Pateroni, Aslanis & Kathy Heyndels όπου σε συνεργασία με τον Εμμανουήλ έκαναν πρόβα μακιγιάζ για τα shows τους και από τα face charts που σκιτσάρονταν, μπορούμε να πούμε ότι τα looks που θα περπατήσουν στα catwalks είναι συγκλονιστικά! Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες και βήμα βήμα τεχνικές από τον Εμμανουήλ Αποστολάκη και την Mak Up For Ever.

Info: Τη σειρά μακιγιάζ Make Up For Ever θα τη βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora