You are my Sunshine!

You are my Sunshine!

Ο Marc Jacobs υποδέχεται την άνοιξη και μας φτιάχνει τη διάθεση με τα νέα, συλλεκτικά αρώματα Daisy Sunshine

Το Daisy είναι στην καρδιά του ένα άρωμα λαμπερό, αισόδοξο, γεμάτο ενέργεια. Τώρα, έρχεται σε μια συλλεκτική version ακόμα πιο λαμπερή, ηλιόλουστη, ανοιξιάτικη- ό,τι πρέπει για να μας βγάλει από το μουντό γκρι του χειμώνα και να μας φτιάξει τη διάθεση.

Ντυμένα με τα πιο χαρούμενα χρώματα της σεζόν, τα νέα αρώματα Marc Jacobs Daisy Sunshine μοιάζουν με μια αιώνια λιακάδα, είναι η δροσερή ματιά του Marc Jacobs στα αγαπημένα του, original αρώματα. Τα Daisy Sunshine και Daisy Eau So Fresh ντύνονται με ζωηρά χρώματα, έντονα, ανοιξιάτικα. Το μπουκάλι του Daisy Sunshine είναι τώρα διάφανο πορτοκαλί ενώ του Daisy Eau So Fresh Sunshine γίνεται απαλό ροζ, ενώ οι χαρακτηριστικές μαργαρίτες στο καπάκι τους βουτάνε στο χρώμα, και τα πέταλά τους βάφονται πορτοκαλί, φούξια και πράσινο- ένα μπουκέτο που δεν μπορείς να μην λατρέψεις!

Όσο για τους χυμούς τους, το Daisy Sunshine είναι ένα δροσερό floral-fruity κοκτέιλ με ζουμερές νότες από μανταρίνι, γκουαβα, κόκκινα φρούτα, λιτσι και musk ενώ το Daisy Eau So Fresh Sunshine είναι περισσότερο φρουτώδες, καθώς το original κοκτέιλ είναι ενισχυμένο με νότες από φράουλα, άνθος μηλιάς και ροζ γκρέιπφρουτ.

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: 2 φυσικές μάσκες που δίνουν το φιλί της ζωής στην επιδερμίδα

Ξυπνήσατε πτώμα; Δείξτε λαμπερή με 4 κινήσεις!

Φτιάξτο μόνη σου: Scrub σώματος με ζάχαρη και lime