Αλλάξτε mani με μία κίνηση!

Αλλάξτε mani με μία κίνηση!

Η τάση που ξεκίνησε από τα fashion shows της σεζόν

«Τα Top Coats είναι το επόμενο μεγάλο trend. Το είδαμε παντού στις πασαρέλες. Οι γυναίκες όχι απλώς μπορούν να παίξουν με τα πιο κλασικά χρώματα αλλά μπορούν να δημιουργήσουν νέα looks προσθέτοντας ανάγλυφη υφή στα νύχια» μας είπε ο Official Makeup Artist της L'Oréal Paris, Δημήτρης Γιαννέτος καθώς μας "σύστηνε" τα ολοκαίνουρια, συναρπαστικά Top Coats της μάρκας.

«Τα νύχια είναι το νέο «it» αξεσουάρ. Οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να δημιουργήσει το δικό του trend. Αλάνθαστα, απλούστατα και εύκολα στην εφαρμογή, τα Top Coats θα γίνουν το δεξί σας χέρι για ένα επιτυχημένο μανικιούρ. Αυτή η νέα σειρά της L'Oréal Paris είναι βγαλμένη από την καρδιά των nail trends της Άνοιξης 2013, που επανεφευρίσκει τα πιο κλασικά και εμβληματικά looks για τα νύχια» μας εξήγησε ο Δημήτρης, και πράγματι όταν τα δοκίμασα είδα πως έχει απόλυτο δίκιο!

Εσεις δεν έχετε παρά να αποφασίσετε με ποιο εφέ θέλετε να ντύσετε τα νύχια σας και να επιλέξετε ανάμεσα στο Top Coat Smoky, το οποίο σχεδιάστηκε για να εφαρμόζεται πάνω από ένα έντονο κόκκινο βερνίκι έτσι ώστε να το σκουραίνει, να το κάνει πιο μυστηριώδες, παιχνιδιάρικο και προκλητικό, τα Top Coat Carat που ζωντανεύουν το μαύρο βερνίκι το κάνουν να αστράφτει, ντύνοντάς το με χρυσαφένιο γκλίτερ και δίνοντάς του ένα σοφιστικέ twist ή το Top Coat Confettis, το οποίο «κλειδώνει» το χρώμα και αφήνει άσπρα και μαύρα πουά διαφορετικών μεγεθών στην επιφάνεια των νυχιών, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον, παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα

False Lash Butterfly: Μια μάσκαρα - φαινόμενο!

Ήρθε: η πρώτη κρέμα CC από την L'Oréal Paris!