Έχετε λιπαρή επιδερμίδα; Αυτή η βάση δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας

Έχετε λιπαρή επιδερμίδα; Αυτή η βάση δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας

Η La Roche-Posay δημιούργησε την πιο αέρινη, ματ φόρμουλα κάλυψης

Η La Roche-Posay δεν σταματά να εξελίσσει τις φόρμουλές της ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες ακόμα και του πιο ιδιαίτερου, απαιτητικού τύπου επιδερμίδας.

Πρόσφατα ανανέωσε τις βάσεις της ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ στην κατηγορία και προσφέροντας εξαιρετικές, στοχευμένες επιλογές με κοινό παρονομαστή τον τέλειο καμβά. Ανάμεσά τους, το νέο Tolerianeteint Mattifying mousse SPF 20, ένα φον ντε τεν ειδικά μελετημένο για μικτό και λιπαρό δέρμα για ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.

Βασικό συστατικό του, ο Περλίτης ο οποίος είναι ήδη δοκιμασμένος στην σειρά Effaclar της La Roche-Posay και έχει αποδείξει ότι απορροφά απόλυτα το σμήμα και την υγρασία. Πρόκειται για ένα φυσικό δραστικό συστατικό με βάση το Πυρίτιο, που εξάγεται από το ηφαιστειακό πέτρωμα, Ρύολιθος και είναι ανάμεσα στα it συστατικά της κοσμετολογίας, λόγω της φυσικής του καθαρότητας και πυκνότητας. Χάρη στην εξαιρετική απορροφητική ικανότητά του, απορροφά το σμήγμα και τον ιδρώτα τη στιγμή που παράγονται από τους αδένες και στεγνώνει αμέσως, χωρίς να αφήνει το δέρμα υγρό ή κολλώδες. Έτσι, προσφέρει άμεσα ματ αποτέλεσμα, διατηρώντας το δέρμα φρέσκο και απαλό όλη μέρα.

Ακριβώς αυτές του τις ιδιότητες προσφέρει ο Περλίτης στο Mattifying Mousse της La Roche-Posay, ένα φον ντε τεν που είναι απόλυτα ελαφρύ αλλά και αποτελεσματικό. Η υφή του αναπτύχθηκε μέσα από τεχνολογικές διαδικασίες αιχμής ώστε να είναι ελαφρύτερη από άλλα mousse, απαλή στο άγγιγμα σαν βαμβάκι ενώ χαρίζει ματ όψη κατά την εφαρμογή.

Απολαυστική στη χρήση, γλιστράει απαλά στο δέρμα και δεν αφήνει «λεπτές γραμμές», ενώ το πρόσωπο αποκτά αμέσως ματ, ομοιόμορφη όψη, που δείχνει φρέσκια και δροσερή για ώρες!