Karlie Kloss: Τα κοντά μαλλιά είναι sexy!

Karlie Kloss: Τα κοντά μαλλιά είναι sexy!

Το supermodel- και Άγγελος της Victoria's Secret- απολαμβάνει το hairstyle της

Ήταν από τις αλλαγές που συζητήθηκαν όσο λίγες και, σύμφωνα με την ίδια, οι πρώτες στιγμές με την καινούρια της κουπ την έκαναν να βάλει τα κλάματα. Ο λόγος για το δραστικό κούρεμα που αποφάσισε να κάνει η Karlie Kloss, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας.

Στο πάρτυ της Victoria's Secret για την παρουσίαση της φετινής συλλογής μαγιό, η Kloss μίλησε στο People για ομορφιά αλλά και για τη σχέση της με τον Josh Kushner: «Μ»ου αρέσει που δεν ασχολείται καθόλου με τη μόδα. Είναι πολύ αναζωογονητικό το ότι μπορώ να αφήνω πίσω μου όλα τα fashion shows, τις φωτογραφίσεις και το χάος όταν είμαστε μαζί»

Όσο για την αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία τόλμησε μια μέρα πριν ανέβει στο catwalk της Victoria's Secret πέρσυ, «Στην αρχή πέρασα μια φάση που ένιωθα αμηχανία, Αλλά όλοι γύρω μου ήταν οι πιο μεγάλοι fans της αλλαγής τελικά».

«Είναι τιμή μου να είμαι το πρώτο κορίτσι της Victoria's Secret με κοντά μαλλιά. Υπάρχουν κορίτσια εκεί έξω με διαφορετικούς σωματότυπους και με κάθε τύπο μαλλιών. Μπορείς να είσαι sexy και με κοντά μαλλιά!» είπε το supermodel και δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει καλύτερα αυτή τη δήλωσή της!

Διαβάστε ακόμα

Katie Holmes: Ποια συμβουλή ομορφιάς έδωσε στη Suri;

Get the look: Το χαριτωμένο σινιόν της Emma Stone

Behind the scene: Η Kate Winslet στο νέο διαφημιστικό της Lancôme