Το όνομα του Ρόδου

Το όνομα του Ρόδου

Η Jurlique δίνει μια έξτρα διάσταση στην ενυδάτωση με τη νέα της σειρά Rose Moisture Plus

Τρία ντελικάτα αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα αποτελούν τη νέα σειρά Rose Moisture Plus που μόλις λάνσαρε η Jurlique και που ξεχωρίζει για τη διπλή της δράση. Η σύνθεσή της από ισχυρά εκχυλίσματα βοτάνων, εμπλουτισμένη με έλαια Άγριου Τριαντάφυλλου και Αβοκάντο, προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί ενώ το Πράσινο Τσάι βοηθά στην αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας.


Πιστή στην φιλοσοφία της Jurlique, η σύνθεση των προϊόντων της σειράς Rose Moisture Plus βασίζεται στα πιο αγνά, φυσικά συστατικά, το αποκλειστικό Βιοδυναμικό μίγμα Jurlique και το κλασικό άρωμα Τριαντάφυλλου. Με τη χρήση κάθε προϊόντος ξεχωριστά ή σε συνδυασμό σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας 3 βημάτων, οι συνθέσεις αυτές προσφέρουν σημαντικά οφέλη ενυδάτωσης που διαρκούν, αποκαθιστούν τις φθορές και ενισχύουν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το τονωτικό σπρέι Rosewater Balancing Mist, που ενυδατώνει το δέρμα μετά τον καθαρισμό και το προετοιμάζει για την εφαρμογή της κρέμας. Αυτό το ενυδατικό σπρέι, εμπλουτισμένο με έλαια Τριαντάφυλλου, Αλόη και Μολόχα τονώνει και ενυδατώνει προσφέροντας στο δέρμα ισορροπία και αναζωογόνηση. Είναι ιδανικό μετά τον καθαρισμό αλλά μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας και να φρεσκάρετε την επιδερμίδα σας κάθε φορά που νιώθετε πως το έχει ανάγκη. Όσο για την ευωδιά του, διακριτικά τριανταφυλλένια, αφήνει μια υπέροχη αίσθηση ηρεμίας.

Διαβάστε ακόμα

Λιπαρότητα τέλος!

Purely Age- Defying Facial Serum: Η απάντηση της Jurlique στη γήρανση

Κουρασμένη επιδερμίδα; Δοκιμάστε αυτό το φυτικό κοκτέιλ αναζωογόνησης